Primele 6 autobuze electrice Karsan e-ATA circulă în Slatina

Primele șase autobuze electrice Karsan e-ATA din cele 10 achiziționate prin licitație publică de Primăria Slatina, anul trecut, au fost introduse pe traseele din municipiu, începând din 16 martie, în baza contractului încheiat pentru astfel de vehicule din clasa de 10 metri, cu Anadolu Automobil Rom, unic importator al autobuzelor Karsan în România.

Astfel, călătorii slătineni beneficiază de modernele vehicule electrice destinate transportului public.

De exploatarea vehiculelor se ocupă Loctrans, societatea de transport public local din Slatina. Conform contractului, Anadolu Automobil Rom s-a ocupat și de pregătirea și instruirea personalului angajat al Loctrans, astfel încât vehiculele să beneficieze de o întreținere și utilizare corespunzătoare autobuzelor electrice.

La data introducerii celor șase unități pe traseu, Anadolu Automobil Rom furnizase deja opt din cele zece unități contractate, urmând ca ultimele două să fie livrate, în data de 18 martie. Prin urmare, în scurt timp, Loctrans va beneficia de întreg lotul de autobuze electrice.

La data introducerii celor șase unități pe traseu, Anadolu Automobil Rom furnizase deja opt din cele zece unități contractate, urmând ca ultimele două să fie livrate în data de 18 Martie. Prin urmare, în scurt timp, Loctrans va beneficia de întreg lotul de autobuze electrice.

Autobuzele Karsan e-ATA sunt printre cele mai moderne și vehicule din segmentul lor. Au o capacitate de 32 de locuri pe scaune pentru pasageri și încă 48 de locuri în picioare. Autonomia acumulatorilor permite parcurgerea unei distanțe de peste 250 de kilometri pe zi, fără nicio reîncărcare pe tot parcursul zilei. În cazul în care este nevoie, autobuzele pot fi reîncărcate prin stațiile de încărcare rapidă sau lentă, astfel încât să nu afecteze durata de exploatare zilnică. 

Pentru a reflecta cât mai bine nivelul ecologic al vehiculelor, Primăria Slatina a ales culoarea verde pentru noile sale autobuze electrice. Acestea au o durată de viață de 15 ani și o garanție pentru baterii de 5 ani sau 500.000 km. 

Călătorii care au experimentat pentru prima oară o călătorie cu noile autobuze s-au declarat extrem de încântați de confortul, silențiozitatea și aspectul modern al autobuzelor Karsan e-ATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.