Primul camion Nikola Tre BEV a fost livrat la Total Transportation Services din Los Angeles

Nikola a livrat primul său camion Nikola Tre BEV companiei de transport portuar din California Total Transportation Services Inc. (TTSI).

TTSI a semnat și o scrisoare de intenție pentru a achiziționa un total de 100 de camioane cu emisii zero. Întregul anunț este în concordanță cu ceea ce a declarat Nikola în septembrie, în timpul ceremoniei de inaugurare a fabricii de producție din Ulm, care ar trebui să deservească piața americană într-un stadiu incipient, înainte de a începe să lucreze pentru cea europeană. Mai mult, în timpul ceremoniei de deschidere a fost anunțat și un acord cu Autoritatea Portuală din Hamburg pentru livrarea a până la 25 de camioane BEV până în 2022.

Scrisoarea de intenție a TTSI (Total Transportation Services) este pentru 100 de camioane cu emisii zero, începând cu o etapă pilot de patru camioane, două BEV și două FCEV. Pe baza finalizării satisfăcătoare a testelor și sub rezerva obținerii anumitor finanțări guvernamentale de către TTSI, se preconizează că treizeci de BEV-uri vor urma mai târziu în 2022 și că 70 de FCEV își vor începe activitatea în 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.