REI: Pregătim proiectul pentru digitalizarea companiei

REI Finance Advisors: Pregătim proiectul pentru digitalizarea companiei. Fonduri de la 20.000-100.000 euro, până pe 30 iunie.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Componenta C9 din PILONUL III susține creșterea inteligentă, sustenabilă și favorabilă incluziunii, inclusiv coeziune economică, locuri de muncă, productivitate, competitivitate, cercetare, dezvoltare și inovare, precum și o piață internă funcțională, cu întreprinderi mici și mijlocii (IMM-uri) puternice.

Valoarea totală alocată apelului este de 347,50 milioane euro și abordează una dintre principalele provocări cu care se confruntă IMM-urile: presiunea de a se adapta realității digitale.

Perioada de depunere a proiectelor: până la 30.06.2023, ora 24:00.

Valoarea maximă a ajutorului de minimis este cuprinsă între:

20.000 – 30.000 EUR pentru microîntreprinderi

20.000 – 50.000 EUR pentru întreprindere mică

20.000 – 100.000 EUR pentru întreprindere mijlocie

Beneficiarii eligibili sunt reprezentați ai întreprinderilor, societăților reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care se încadrează în categoria de IMM și au sediul social în România.

Solicitanții eligibili îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

a) au calitatea de întreprinderi mici, mijlocii sau microîntreprinderi (IMM-uri). Calitatea trebuie să existe atât la data depunerii aplicației de proiect, cât și la data semnării contractului de finanțare;

b) sunt înființate cel târziu la data de 31.12.2021;

c) nu au avut activitatea întreruptă/suspendată în anul 2022;

d) au înregistrat profit din exploatare în anul 2021;

e) se angajează să suporte din resurse proprii cofinanțarea prevăzută în condițiile prezentului ghid;

f) nu desfășoară activități cu produse cu caracter erotic sau obscen, activități din domeniul jocurilor de noroc, precum și cele care contravin ordinii publice și/sau prevederilor legale în vigoare;

g) nu dețin pagini web care conțin acte sau materiale cu caracter obscen, definite conform Legii 196/2003, republicată cu modificările și completările ulterioare;

h) nu intră în categoria de “întreprinderi aflate în dificultate”, așa cum acestea sunt definite în cuprinsul prezentului ghid.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.