Reparații pe arterele pentru camioane, la PTF Ruse-Giurgiu

În Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Ruse-Giurgiu de pe teritoriul Bulgariei se derulează lucrări de asfaltare a carosabilului, astfel că traficul rutier se desfăşoară cu dificulate pentru automarfare, pe sensul de ieşire din România, pe arterele destinate pentru mijloacele de transport marfă.
 
 
Iată precizările Poliției de Frontiere Române:

„În aceste circumstanţe, pentru controlul de frontieră pot fi folosite doar trei artere din cele şase destinate acestui tip de autovehicule, aspect ce determină, până la finalizarea lucrărilor, creşterea timpului de aşteptare pentru autocamioane în punctul de trecere de la graniţa dintre cele două state. Menţionăm că pentru turisme şi mijloacele de transport persoane traficul prin punctele de frontieră se desfăşoară în condiţii normale.

Precizăm faptul că la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu s-au luat toate măsurile aflate în competenţă pentru asigurarea unui control operativ şi reducerea timpului de asteptare şi recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera naţională prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, să utilizeze toate celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.