Restrictii pe DN1, la Azuga si Sinaia

 

Traficul rutier pe DN1 se va desfasura pe 5 si 6 iulie pe un fir, alternativ la kilometrul 133, in localitatea prahoveana Azuga, din cauza lucrarilor de montare a portilor de gabarit aferente unui pod feroviar. De asemenea, in zona kilometrului 120, la Sinaia, circulatia auto se desfasoara pe un fir, alternativ.

 

La Azuga, atat marti, cat si miercuri, circulatia auto se va desfasura pe o singura banda in ambele sensuri in intervalele orare 09.00 – 11.00 si 13.00 – 15.00, informeaza Centrul INFOTRAFIC din IGPR.

Pe DN1 exista si alte zone unde se executa lucrari. Astfel, reparatii la partea carosabila se realizeaza, pana la sfarsitul lunii, si in zona kilometrului 120, la Sinaia. Circulatia auto se desfasoara, si pe acest tronson, pe un fir, alternativ. De asemenea, amintim ca, pentru realizarea lucrarilor la pasajul care supratraverseaza artera rutiera la kilometrul 53 (Barcanesti), sunt instituite restrictii pe sensul catre Bucuresti, in perioada 4 – 25 iulie, iar pe sensul catre Ploiesti, in perioada 25 iulie – 18 august. In aceste perioade, traficul auto se va desfasura in ambele sensuri pe benzile neafectate de lucrari.

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.