Restricții prelungite la Pod Agigea

Lucrările de finalizare a Podul Agigea întârzie, astfel că restricțiile de circulație au fost prelungite din nou de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de data aceasta până în 28 noiembrie.

Iată precizările CNAIR:

“Se prelungeşte termenul  de restricţionare a circulaţiei pe podul de  la Agigea, situat pe DN 39 (km 8+988), pe sensul de deplasare Agigea-Constanţa, până la data de 28.11.2017, ora 24.00.

Prelungirea restricţiilor este necesară pentru finalizarea lucrărilor de tensionare a unor hobane, iar lucrările presupun: demontarea distanţierilor provizorii ai hobanelor, armarea şi betonarea bulbilor hobanelor la nivelul trotuarelor, montarea deviatorilor ancorajelor inferioare şi montarea distanţierilor definitivi ai hobanelor.

În aceasta perioada va fi interzisă tranzitarea podului cu autovehicule şi convoaie agabaritice, precum şi manevra de depăşire, iar viteza de circulaţie va fi limitată la 50km/h pe toată lungimea podului.

Precizăm că în această perioadă traficul rutier se va desfăşura în  ambele direcţii, pe sensul de deplasare Constanţa – Agigea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.