Routier European Transport va procesa inteligent documentele cu ajutorul Smart Touch Technologies

Smart Touch Technologies, companie deep tech care automatizează modul în care companiile și organizațiile fac schimb de date, își consolidează poziția pe piața din România prin parteneriatul cu Routier European Transport, unul dintre cei mai importanți jucători din industria de transport & logistică din țara noastră.  

„Decizia de a alege Apollo a fost determinată de angajamentul nostru comun cu cel al Smart Touch Technologies pentru inovație și eficiență. Fiind parte a unei industrii care depinde de vizibilitate în timp real și de coordonare precisă, această soluție IDP ne oferă avantajul de a ne optimiza și îmbunătăți fluxurile de Document Management, consolidându-ne excelența operațională și întărind poziția noastră de lider orientat spre viitor în piața de transport & logistică. Pentru angajații noștri, care sunt în centrul a tot ceea ce facem, Apollo va aduce o simplificare considerabilă a task-urilor zilnice, oferindu-le acestora mai mult timp pentru sarcini creative și strategice”, declară Rareș Retegan, Managing Partner Routier European Transport.

„Suntem bucuroși și onorați că un nou client se alătură portofoliului de mari companii care utilizează Apollo. Focusul nostru asupra industriei de transport & logistică este ceva despre care am vorbit adesea. Obiectivul Smart Touch Technologies este de a le permite companiilor precum Routier European Transport, să-și valorifice pe deplin potențialul și să își accelereze productivitatea, acuratețea și dezvoltarea”, declară Decebal Popescu, co-fondator și managing partner Smart Touch Technologies.

Routier European Transport, companie de transport cu capital românesc, este unul dintre cei mai importanți jucători din industria de transport & logistică din țara noastră, având cea mai mare flotă de semiremorci din România. Cu peste 15 ani de experiență, o cifră de afaceri anuală de peste 54 de milioane de euro și filiale în Europa (Germania, Italia, Olanda), Routier European Transport oferă servicii personalizate de transport rutier, intermodal.

Smart Touch Technologies, companie deep tech, dezvoltă tehnologii care îi ajută pe oameni să își deblocheze și să își sporească potențialul. Cei 2 co-fondatori au experiențe solide în industrii complexe: Octavian Radu a fost Innovation Program Leader la Keysight Technologies, are o experiență de peste 20 de ani în dezvoltarea de produse software și hardware și studii de doctorat în AI, iar Decebal Popescu este fondatorul Transport Academy și fostul CEO al Cartrans România, cu o experiență de peste 17 ani în industria de transport & logistică.

Apollo, primul produs dezvoltat de Smart Touch Technologies, este platforma de procesare inteligentă de documente care deservește toate departamentele. Echipată cu Inteligență Artificială & Machine Learning și dezvoltată pentru a procesa fluxuri multiple de documente diferite, Apollo extrage, procesează, validează și schimbă automat date între mai multe organizații și diferitele lor sisteme interne. Platforma SaaS automatizează procesele interne centrate pe documente, eliberând angajații de sarcinile manuale, repetitive și demotivante.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.