Santierul ANL din Sectorul 2, in pregatire

 

Primarul Neculai Ontanu a evaluat miercuri, in strada Dimitrie Pompei, necesarul de lucrari pentru demolarea constructiilor existente pe terenul unde se va construi un ansamblul de 1.400 de locuinte ANL, precum si a materialelor din metal, lemn si alte componente ce pot fi valorificate.

 

Edilul a verificat intreaga zona unde vor fi demolari si a discutat cu specialisti modalitatile prin care se vor recupera toate materialele ce pot fi valorificate, depozitarea lor si organizarea transportului catre centrele de predare. Totodata, Ontanu a stabilit toate detaliile ce tin de organizarea de santier, astfel incat lucrarile ce vor incepe dupa Pasti sa se deruleze in cel mult 30 de zile, conform contractului, si sa asigure front de lucru pentru inceperea operatiunilor de sapare a fundatiilor noului cartier de locuinte.

Primarul Sectorului 2 a verificat, in aceeasi zi, lucrarile de evacuare a deseurilor si a pamantului lasat de constructorii care au lucrat la strapungerea Doamna Ghica Pantelimon, in zona complexului comercial Delfinul. Terenul va fi imprejmuit, astfel incat depozitarea gunoaielor menajere sa fie descurajata. Totodata, s-a asigurat front de lucru pentru finalizarea lucrarilor de construire a acestei investitii edilitare majore derulata de Primaria Municipiului Bucuresti si care 80% finalizata.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.