Schoenherr a asistat Aquila în legătură cu oferta publică inițială

Firma de avocatură Schoenherr și Asociații SCA a asistat Aquila Part Prod Com în legătură cu oferta publică inițială având ca obiect vânzarea a aproximativ 66,6 milioane acțiuni noi, finalizată cu succes. Valoarea totală a ofertei publice se ridică la aproximativ 74 milioane Euro.

Precizările transmise ZIUA CARGO:

Veniturile obținute vor fi folosite pentru achiziția de companii active pe piața bunurilor de larg consum / distribuției, pentru capital de lucru, proiecte de digitalizare, precum și dezvoltarea de branduri proprii.

Ca urmare a închiderii ofertei, Aquila Part Prod Com va solicita admiterea la tranzacționare a acțiunilor sale pe piața reglementată a Bursei de Valori București.

Narcisa Oprea

Aceasta este cea de a treia ofertă publică de amploare derulată, anul acesta, în România de un emitent privat. Ne bucură faptul că am acordat asistență juridică în legătură cu două dintre aceste trei proiecte”, a declarat Narcisa Oprea, partener și coordonatoarea echipei de avocați specializate în piața de capital în cadrul Schoenherr și Asociații SCA.

Aquila este liderul pieței de distribuție a bunurilor de larg consum din România cu o cifră de afaceri în 2020 de 362 milioane Euro. Grupul are o rețea de distribuție de peste 67.000 puncte de vânzare, cu prezență pe canale precum Retail Tradițional, Retail Organizat și HoReCa. Între principalii săi parteneri se numără Unilever, Mars, Ferrero, Philips, Essity, Coca-Cola, Lavazza și ETI Romania.

Echipa Schoenherr implicată în acest proiect a fost coordonată de Narcisa Oprea (partner) și i-a inclus pe Veronica Das Alexeev (senior attorney at law) și Silviu Lazăr (attorney at law). Ei au colaborat strâns cu coordonatorul departamentului juridic al Aquila Part Prod Com, Radu Vasilescu, ceea ce a contribuit la reușita pregătirii ofertei.

Schoenherr este o firmă regională de avocatură, activă în Europa Centrală și de Est și Europa de Sud Est, unde operează 15 birouri. Firma este prezentă în România de 25 de ani. Schoenherr și Asociații SCA are o echipă puternică de avocați specializați în piața de capital, cotată de cele mai importante organisme internaționale de cercetare a pieței de avocatură (Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.