Se deschide pasajul Doamna Ghica

Traficul rutier va fi deschis, începând din 7 septembrie, pe noul pasaj rutier Doamna Ghica, din Sectorul 2 al Capitalei, după finalizarea lucrărilor de construire, cu o întârziere de trei ani față de termenul inițial.

Liniile de autobuz 143, 243, 282 și N103 vor reveni la traseele de bază pe Strada Doamna Ghica, pe ambele sensuri, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov.

Totodată, vor fi reînființate stațiile „Șoseaua Colentina” (aferentă liniilor 243, 282 și N103 – pe ambele sensuri de mers) și „Bd. Lacul Tei” (aferentă liniilor 243, 282 și N103 – pe sensul spre Șos. Pantelimon), situate pe Strada Doamna Ghica. Pentru facilitarea transbordărilor și fluidizarea traficului ȋn zonă, autobuzele liniilor 143 și 243 vor opri și ȋn stația „Doamna Ghica” (comun cu linia N120), situată pe Str. Doamna Ghica, după intersecția cu Șos. Colentina, pe sensul spre Șos. Pantelimon.

De asemenea, vor fi suspendate stațiile temporare din perioada lucrărilor.

Pasajul Doamna Ghica, cu o lungime totală de 216 metri și două benzi pe sens, a costat peste 110 milioane de lei, fără TVA, iar banii au provenit de la Primăria Capitalei și de la Primăria Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.