Sectorul 4: Peste 2.000 de locuri noi de parcare

Serviciul Parcari din cadrul Primariei Sectorului 4 a primit 2.053 de solicitari pentru acordarea de locuri in parcajele de resedinta amenajate dar neinchiriate inca, eliberand 857 de acorduri prin intermediul carora cetatenii vor intra in posesia unui loc de parcare in zonele: Lamotesti, Straja, Luica, Huedin, Resita, Izvorul Oltului.

Totodata, in vederea amenajarii sau reamenajarii parcarilor de resedinta, au fost trasate marcaje pentru delimitarea locurilor din cadrul parcarilor de resedinta, in urmatoarele zone: Turnu Magurele, Brancoveanu, Alexandru Obregia, Padesul, Viorele, Dimitrie Cantemir, Splaiul Unirii, Tineretului, C.R. Motru, informeaza administratia locala.

Cetatenii care doresc sa obtina un loc in cadrul parcarilor de resedinta se pot adresa Serviciului Parcari, situat in strada Straduintei nr. 1, programul de lucru cu publicul fiind in zilele de marti si miercuri in intervalul orar 8.30 – 14.30, iar joi intre orele 12.30 – 18.30. Alaturi ce cererea tip care trebuie completata, solicitantii unui loc de parcare trebuie sa anexeze copii ale urmatoarelor documente:

• cartea de identitate, cu domiciliul la adresa unde solicita loc de parcare

• certificatul de inmatriculare al autoturismului

• contract de leasing (daca este cazul)

• contract de comodat (daca este cazul)

• certificat fiscal eliberat de Directia Generala de Impozite si Taxe Locale Sector 4, care sa ateste ca solicitantul nu figureaza cu debite restante catre bugetul local.

 

Magda SEVERIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.