Sustenabilitatea în transporturi

Pentru al treilea an consecutiv, Goodyear lansează Sondajul de opinie privind sustenabilitatea și prezintă rezultatele celui de anul trecut.

„Sondajul este modalitatea noastră de a afla ce se află în spatele titlurilor și de a întelege modul în care industria transporturilor abordează provocările prezentate în schimbările climatice și evoluția rapidă a legislației”, precizează reprezentanții companiei.

Anul trecut au participat aproximativ 1.500 de flote, oferind o perspectivă unică asupra noilor tendințe și un set de date pe care se poate baza întregul sector.

Iată principalele concluzii ale sondajului din 2022:

  • 45% dintre flote folosesc soluții telematice pentru a monitoriza și reduce consumul de carburant;
  • 41% dintre flote văd sustenabilitatea ca un mijloc de reducere a costurilor de operare;
  • 74% dintre flote consideră stimulentele financiare ca un factor-cheie pentru sustenabilitate;

Doriți să faceți o schimbare? Participați la Sondajul de opinie privind sustenabilitatea și TreeNation va planta un copac pentru fiecare răspuns primit.

Răspundeți chestionarului, aici: https://www.sustainablerealitysurvey.eu/ro/?utm_campaign=ro_ro-GoodyearTotalMobility2023&utm_medium=email&_hsmi=71164736&_hsenc=p2ANqtz-_X3sufAcKFPrrp2Nqf2O3iA9vBL2Rv6hNIrMosJlysxugdUbJ3gCf7eTjliJY-9jXGNi1zrV373zsTLxMdFzY_O54jTFD0mLb9gNN1F8wXUAtxdXI&utm_content=71164736&utm_source=hs_email

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.