TÂRG de JOBURI și CARIERE la TransLogistica Expo

TransLogistica Expo – Salonul Internațional de Transport și Logistică, cel mai amplu eveniment de profil din regiune, îi invită pe cei interesați la standuri și la evenimentele conexe organizate în paralel, pe durata celor 3 zile expoziționale.

Unul din cele mai asteptate evenimente conexe – TARGUL DE JOBURI si CARIERE TransLogistica – se va desfasura sâmbătă, 14 octombrie 2017, in cadrul expozitiei TransLogistica organizata inpavilionul C5 din Romexpo.

Iată și alte precizări ale organizatorilor:

“Oferte de angajare in transport rutier, feroviar, maritim si aerian, logistica, intralogistica, manipulare, depozitare, IT,…

Inscrie-te ACUM  si beneficiezi de 3 luni de promovare GRATUITA a anunturilor de angajare pe pagina JOBS&CAREERS/TransLogistica!

Pachetul de participare include spatiu expunere in pavilionul TransLogistica, prezenta companie pe site si in catalog TransLogistica, participare la traditionala dezbatere CARIERE in TransLogistica, la care vor participa cadre didactice, formatori, studenti si angajatori din transporturi, logistica si IT!

Pentru formularul de inscriere la  TARGUL DE JOBURI SI CARIERE TransLogistica, scrie-ne la pr@translogistica.ro sau suna la telefon 0740 227 403.

Daca doresti sa participi ca expozant, speaker sau partner, scrie-ne pe  pr@translogistica.ro sau suna la 0740227 403  si echipa noastra de vanzari iti va trimite detaliile necesare (agenda generala eveniment, formulare participare, plan locatie)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.