Thermo King: Conectivitate la seria UT a unităților frigorifice de montare sub camion

Thermo King, un lider în soluțiile de control al temperaturii de transport și o marcă de tehnologii Trane, a anunțat, în 13 ianuarie, introducerea de noi funcționalități de conectivitate la unitățile sale frigorifice pentru camioane autoalimentate. Unitățile din seria Thermo King UT pot primi acum un nivel îmbunătățit de inteligență în timp real datorită dispozitivului de comunicare TK BlueBox și tehnologiei de conectivitate.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIUA CARGO:

Dispozitivul de comunicație TK BlueBox și conectivitatea Bluetooth® oferă vizibilitate completă, 24/7 a unității și a stării de încărcare, monitorizare de la distanță și control proactiv:

  • Bluetooth permite utilizatorilor din raza de acțiune a conexiunii să gestioneze de la distanță dezghețarea, pre-declanșarea, setarea și setările suplimentare ale modului de operare.
  • Unitatea poate fi accesată și gestionată de la distanță de oriunde în lume printr-o conexiune la internet, ca parte a ofertei Thermo King TracKing ™.
  • Sistemul telematic TK BlueBox poate fi accesat de la distanță printr-o aplicație gratuită TK Reefer pe telefon inteligent sau dispozitiv Bluetooth. Aceasta oferă o comunicare bidirecțională care permite gestionarea în timp real a unității și accesul la date critice pentru a se asigura că sarcina este protejată în orice moment.

„TK BlueBox a fost deja disponibil pentru unitățile noastre din seria T. Acum este, de asemenea, compatibil cu gama noastră sub-serie, seria UT”, a spus Davide Previsdomini manager de produs la Thermo King. „Administratorii de flote și șoferii vor putea accesa de la distanță datele vitale ale unității și pot primi notificări în timp real pentru a se asigura că încărcătura este protejată în permanență și că unitatea funcționează la cel mai înalt nivel . Dacă văd ceva ieșit din comun, pot aborda instantaneu problema pentru a evita orice impact negativ asupra încărcăturii. ”

Unitățile din seria UT Thermo King deja în funcțiune, inclusiv UT SPECTRUM, UT XTREME HIGH AMBIENT, modelele UT-Hybrid pot începe, de asemenea, să beneficieze de oferta Thermo King Connected Solutions, datorită instalării rapide a TK BlueBox la unul dintre dealerii Thermo King.

Despre Thermo King

Thermo King – de Trane Technologies (NYSE: TT), un inovator global pentru climă – este un lider mondial în soluții durabile de control al temperaturii de transport. Compania furnizează soluții de control al temperaturii de transport pentru o varietate de aplicații, inclusiv remorci, caroserii de camioane, autobuze, aer, containere la bord și vagoane de cale ferată din 1938. Pentru mai multe informații, vizitați www.europe.thermoking.com  sau www.tranetechnologies.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.