Thermo King organizează un eveniment de conectivitate online

Experți ai Thermo King Solutions Connected vor aborda cele mai recente tendințe ale industriei și modul cum se transformă datele în informații practice pentru operațiunile de flote mai inteligente, în cadrul evenimentului de conectivitate online intitulat „Trăind într-o lume CONECTATĂ – unde se îndreaptă industria frigorifică”.

Iată precizările, în comunicatul transmis ZIIUA CARGO:

Thermo King, un lider în soluții de control al temperaturii de transport și un brand de Trane Technologies, va găzdui virtual, un seminar gratuit, pe 10 decembrie la 10:00 (CET), pentru a discuta despre cum să lucrezi și să trăiești într-o lume conectată și care sunt diferitele tendințe care afectează industria frigorifică.

În timpul evenimentului interactiv de 90 de minute, participanții vor învăța despre ultimele tendințe și inovații din industria frigorifică și modul în care oferta de conectivitate Thermo King le poate permite să își adapteze operațiunile și să valorifice aceste tendințe

„Conectivitatea este ceva ce nu trebuie ratat în lanțul de frig. Cererea de soluții conectate crește datorită dorinței distribuitorilor și a clienților acestora de a utiliza cantitățile mari de date colectate pentru a ajuta la îmbunătățirea continuă și la crearea de operațiuni mai inteligente. La acest eveniment vrem să arătăm cum companiile de transport și logistică pot profita de tehnologia existentă și viitoare, de a-și îmbunătăți afacerile și de a deveni mai receptive la nevoile clienților lor”, a declarat Raluca Radu, manager de produs pentru Connected Solutions la Thermo King.

Despre Thermo King

Thermo King – de Trane Technologies, un inovator global pentru climă – este un lider mondial în soluții durabile de control al temperaturii de transport. Thermo King furnizează soluții de control al temperaturii de transport pentru o varietate de aplicații, inclusiv remorci, caroserii de camioane, autobuze, aer, containere la bord și vagoane de cale ferată din 1938. Pentru mai multe informații, vizitați www.europe.thermoking.com sau www.tranetechnologies.com .

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.