Transilvania Construcții a investit 15 milioane de euro în TRC Park Bacău

Transilvania Construcții a finalizat, recent, construirea noului parc logistic din portofoliul său: TRC Park Bacău, proiect în care compania a investit peste 15 milioane de euro. 

Precizările transmise ZIUA CARGO:

TRC Park Bacău are o suprafață de aproape 25.000 de mp și găzduiește companii importante din diverse industrii și care sunt în permanentă expansiune. Printre numele mari care au ales TRC Park Bacău se numără: Interbrands Orbico, Sonoma Sportswear și Dona Logistica.

„TRC Park Bacău oferă avantaje strategice, cum ar fi accesibilitatea la rețelele de transport, conectivitatea cu orașul, infrastructura dezvoltată și forța de muncă disponibilă. Factori precum dezvoltarea economică, dar și oportunitățile de extindere, contribuie la crearea unui mediu propice pentru succesul parcului logistic și al companiilor partenere. 

Andrei Timofte

Cu o infrastructură modernă și facilități actuale și de top, parcul logistic oferă spații industriale flexibile și soluții personalizate pentru companiile din diverse domenii. Angajamentul nostru față de calitate, siguranță și sustenabilitate ne consolidează poziția ca un partener de încredere pentru succesul afacerilor partenere”, spune Paul Barna, property manager, TRC Parks. 

Amplasat strategic, în partea sudică a orașului Bacău și foarte aproape de aeroport, TRC Park Bacău este un parc logistic de clasă premium și reprezintă 10% din întreaga rețea de parcuri a companiei. Transilvania Construcții deține, în prezent, un portofoliu de spații de peste 250.000 de mp suprafață închiriabilă. 

„Într-un segment de piață extrem de dinamic și din ce în ce mai competitiv, compania noastră aplică adaptabilitatea permanentă în noile dezvoltări sau în administrarea celor deja existente. Suntem convinși că TRC Park Bacău va aduce o semnificativă plusvaloare întregii industrii logistice și vom contribui, astfel, la evoluția acesteia prin spațiile pe care le dezvoltăm. Transilvania Construcții își continuă anul acesta planurile de expansiune, prin noi investiții și achiziții, dar și prin noi dezvoltări, împreună cu implementarea planului de investiții în generarea de energie verde în toate parcurile noastre, proiect început în cursul anului trecut”, spune Andrei Timofte, director general Transilvania Construcții. 

Despre Transilvania Construcții 

Compania dezvoltă, deține și administrează proprietăți industriale de peste 20 ani, sub rețeaua TRC Parks. În prezent, compania are în portofoliu peste 250.000 de mp de spații industriale și logistice, în care își desfășoară activitatea peste 300 de clienți din diferite sectoare de piață și care ajută la producerea și livrarea de bunuri și servicii necesare vieții contemporane. Transilvania Construcții este lider la nivel național la categoria spațiilor industriale urbane, cu module sub 1.000 de mp și este cel mai mare dezvoltator de spații logistice din țară, cu acționariat 100% românesc. Proprietățile Transilvania Construcții sunt localizate in-city sau la marginea orașelor principale din Romania și a rutelor principale de transport. Tipul de spații variază de la clădiri mari, folosite în principal ca centre de distribuție și până la depozite urbane, localizate strategic lângă centre de populație majore. 

Transilvania Construcții își propune să fie un factor pozitiv pentru societate și mediul înconjurător, prin standarde ridicate de calitate și sustenabilitate a proprietăților pe care le dezvoltă, dar și a modului în care își desfășoară activitatea de business.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.