Tristar alege IRU RoadMasters pentru a spori siguranța transportului de hidrocarburi

Compania logistică energetică Tristar Group, membră a IRU,  a ales programul de hidrocarburi IRU RoadMasters pentru operațiunile sale în regiunea Consiliului de Cooperare al Golfului (GCC) și nu numai.

Precizările IRU:

Grupul Tristar, cu sediul în Dubai, va lansa IRU RoadMasters pentru a oferi șoferilor săi instruire de calitate și pentru a consolida procesele de siguranță de-a lungul lanțului său de aprovizionare cu hidrocarburi. Decizia vine în urma angajamentului Tristar de a respecta cele mai înalte standarde internaționale de siguranță din industrie.

Operând peste 2.000 de vehicule în 21 de țări de pe trei continente, Tristar și-a început procesul de acreditare în noiembrie anul trecut pentru a înființa o echipă de formatori și evaluatori certificați IRU.

Eugene Mayne, CEO Tristar: „Sunt mândru de angajamentul Tristar în materie de siguranță și de aceea am ales IRU Roadmasters. Echipa este acum acreditată și gata să lanseze programul. Așteptăm cu nerăbdare, în special, analize mai detaliate pentru a evalua, recompensa și motiva șoferii noștri valoroși.”

Tristar își propune să crească în continuare eficiența și să consolideze procesele de siguranță de-a lungul lanțului său de livrare a transportului rutier. Compania a selectat IRU RoadMasters pentru a instrui și a evalua șoferii și personalul care se ocupă de produse cu hidrocarburi datorită reputației sale ca un standard internațional de referință la nivel înalt.

Patrick Philipp, director de Certificare și Standarde IRU: „IRU este încântat să lucreze cu Tristar pentru a face transportul hidrocarburilor lichide și mai sigur pe întregul lanț de aprovizionare. Angajamentul lor de a îndeplini cele mai înalte standarde internaționale va stabili un reper de invidiat pentru regiune.”

IRU RoadMasters îi ajută pe operatorii de mobilitate și logistică să dezvolte, să consolideze și să gestioneze lucrătorii cheie, în special șoferii comerciali, cu soluții de formare și evaluare de ultimă generație. Acesta certifică șoferii profesioniști și oferă companiilor tablouri de bord digitale pentru a monitoriza și gestiona profilurile de competențe ale șoferilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.