UniCredit Bank, zero comision de subscriere pentru fondul Pioneer STABILO

unicredit-bank-1UniCredit Bank anunță eliminarea comisionului de subscriere perceput în momentul realizării unei investiții în fondul Pioneer STABILO prin intermediul băncii.

Pioneer STABILO este un fond de obligațiuni și instrumente cu venit fix care se adresează cu precădere investitorilor cu un profil conservator, ce urmăresc conservarea capitalului investit în condițiile unei volatilități reduse a valorii unității de fond. 

Eliminarea comisionului de subscriere este aplicabilă în conformitate cu prevederile Prospectului de Emisiune al Fondului şi este valabilă pentru toate investițiile în fondul Pioneer STABILO efectuate până la data de 29 septembrie 2017. Oferta permite inclusiv clienților UniCredit Bank care dețin un Plan de Investiții RITM în fondul Pioneer STABILO să își rezilieze actualul plan și să contracteze un nou plan de investiții în acest fond, beneficiind astfel de comisionul zero de subscriere.  

“Eliminarea comisionului de subscriere este doar una dintre modalitățile prin care încercăm să le facem viața mai ușoară clienților noștri. Pentru clienții interesați să realizeze investiţii în unităţi de fond, această ofertă asigură mai multă mobilitate pentru portofoliul lor la un cost cât mai redus. În plus, pentru ei există și o serie de soluții simple și rapide de management al investițiilor, precum posibilitatea de a vizualiza soldul investițiilor prin intermediul Online și Mobile B@anking”, a declarat Septimiu Postelnicu, Șeful Diviziei de Retail în cadrul UniCredit Bank. 

UniCredit Bank pune la dispoziția clienților săi și o gamă variată de fonduri mutuale, care oferă posibilitatea de a investi în instrumente financiare cu expunere locală și internațională, precum:

  • subscriere individuală: investiții disponibile oricând pentru sume de minim 500 de lei sau 200 euro sau dolari;
  • plan de Investiții RITM: permite investirea în mod regulat a unei mici părți din bugetul lunar, suma minimă necesară pentru planul de subscriere periodică fiind 50 lei sau 20 euro/dolari;
  • investiție DUET: această variantă combină o investiție în fonduri mutuale și un depozit la termen cu o dobândă promoțională; suma minimă este de 5.000 lei/euro/dolari, distribuită astfel: 50% din suma investită în unități de fond și 50% din suma economisită în depozit la termen.

Informații și documente detaliate privind fondurile de investiții distribuite de UniCredit Bank și administrate de Pioneer Asset Management S.A.I. S.A. și Pioneer Investments sunt disponibile în sucursalele băncii, la sediul societății de administrare și pe www.pioneerinvestments.ro.

 

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu rețeaua cea mai extinsă din Europa Centrală și de Est şi una dintre cele mai importante din Europa. UniCredit Bank este un “one-stop-shop” pentru servicii financiare, deservind mai mult de 650.000 de clienţi. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.