UniCredit Consumer Financing și Altex își extind parteneriatul

Parteneriatul strategic prin care UniCredit Consumer Financing acordă finanțare în magazinele Altex și Media Galaxy din toată țara a fost prelungit cu 3 ani. Soluția de creditare se adresează tuturor persoanelor care doresc să achiziționeze ușor și rapid echipamente, accesorii sau alte tipuri de produse din magazinele selectate.

Iată precizările, în comunicatul remis redacției:

“Decizia de a continua vine în urma succesului înregistrat de această inițiativă încă de la lansarea sa, în iulie 2015, colaborarea excelentă dintre UniCredit Consumer Financing și Altex aducând avantaje sporite pentru clienții comuni, care au apreciat soluțiile de finanțare a cumpărăturilor oferite în cadrul parteneriatului și, totodată, o creștere a business-ului pentru ambele companii.

„Prin extinderea acestui parteneriat, UniCredit Consumer Financing continuă să îşi susţină clienţii să ajungă mai aproape de lucrurile care contează pentru ei, acolo unde aceștia au nevoie. Fie că vorbim despre dotarea locuinței cu cele mai noi electrocasnice sau de un cadou pentru cei dragi, cu ajutorul creditării instant în magazinele Altex și Media Galaxy clienții noștri se pot bucura de cumpărături mai rapide, mai ușoare, în baza unei documentații simplificate”, a declarat Borislav Guenov, Președintele Directoratului UniCredit Consumer Financing.

„Ne dorim să oferim clienților noștri servicii de calitate, să le asigurăm cea mai bună experiență la cumpărături și să le facem viața cât mai ușoară, iar extinderea parteneriatului strategic cu UniCredit Consumer Financing prin care clienții beneficiază de creditare la punctul de vânzare vine să sublinieze acest obiectiv. Suntem bucuroși că în urma acestui parteneriat putem oferi clienților Altex o soluție de finanțare rapidă, cu un timp mediu de răspuns de 20 de minute, accesibilă unei categorii vaste de clienți, simplu de obținut și avantajoasă din punct de vedere financiar, având în vedere desele promoții de rate fără dobândă. Și nu vrem ca toate aceste facilități pentru client să se oprească aici”, a declarat Ionuț Bârsan, director operațiuni Credex Finanțări, parte a grupului Altex.

Parteneriatul oferă numeroase beneficii clienţilor, care, în baza unei documentații simplificate, pot să aplice pentru finanțarea produselor la Biroul de Rate din magazinul dorit. Oferta de creditare UniCredit Consumer Financing din magazinele Altex și Media Galaxy se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 18 și 75 de ani (vârsta până la care creditul trebuie rambursat în întregime). Nu în ultimul rând, clienții beneficiază de avantaje precum: dobândă anuală fixă pe toată durata creditului, perioadă de creditare de la 6 până la 60 de luni, 0 lei comision de analiză dosar, împrumuturi de la 300 la 30.000 de lei.

Parteneriatul se circumscrie angajamentului asumat de UniCredit de a veni în întâmpinarea clienților cu soluții financiare pentru lucrurile care contează și de a oferi produse și servicii care fac o diferență reală în viețile oamenilor, fie că sunt persoane individuale, familii, întreprinderi mici și mijlocii sau companii mari.

Notă: Creditarea se realizează luându-se în considerare mai multe surse de venit: venituri din salarii, venituri obținute de navigatori, drepturi de autor, chirii, dividende, venituri din activități liberale, pensii, diurnă, rente viagere, contracte de management sau administrare, venituri obținute în baza unui contract de mandat.

Exemplu reprezentativ: Pentru o valoare totală a creditului de 10.000 lei pe 60 de luni, rata anuală a dobânzii (fixă) 35%, comision de analiză dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 359,9 lei, valoarea totală platibilă 21.594 lei, DAE 42,3%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea opțională de viață”.

Despre UniCredit Consumer Financing

UniCredit Consumer Financing IFN SA este parte a grupului UniCredit Bank din România și și-a început activitatea în 2008. Specializată în finanțarea persoanelor fizice, instituția financiară oferă credite de nevoi personale fără ipotecă și carduri de credit prin rețeaua de sucursale a UniCredit Bank, prin rețeaua UniCredit Consumer Financing și prin rețeaua de parteneri comerciali, precum și credite auto.

Despre UniCredit Bank

UniCredit Bank SA este parte a UniCredit, bancă comercială paneuropeană puternică, cu un sistem integrat de servicii de banking Corporate şi de Investiţii, oferind bazei de 25 milioane de clienţi o reţea unică vest-, central- şi est-europeană. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management şi UniCredit Business Integrated Solutions.

Despre Altex

ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 116 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinele online www.altex.ro si www.mediagalxy.ro, ALTEX Romania oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei peste 4.000 de angajaţi ai grupului de companii sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

Despre Credex

Credex Finanțări SRL este o companie parte a grupului Altex, liderul pietei de retail electro-IT din Romania și a fost înființată în anul 2005. Credex are ca activitate principală intermedierea de credite de consum în rețeaua de magazine Altex și Media Galaxy din toată țara, asigurând servicii de calitate și oferind o experiență plăcută și ușoară clienților Altex și Media Galaxy care îți achiziționează produse în rate.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.