USER: O nouă serie de cursuri online în domeniul expedițiilor de mărfuri, din 25 septembrie

Uniunea Societăților de Expediții din România (USER) organizează, începând din 25 septembrie, o nouă serie de cursuri complete de expediții sub egida FIATA (Federația Internațională a Asociațiilor Expeditorilor de Mărfuri), cu obținerea Diplomei FIATA în Expediții de Mărfuri, USER fiind singura asociație din România care este acreditată pentru a le susține.

Cursurile se derulează exclusiv online, pe o perioadă de circa 4 luni, având 14 module ce acoperă toate modurile de transport (rutier, feroviar, aerian, maritim, fluvial), precum și serviciile conexe oferite de casele de expediții (formalități vamale, asigurări, logistică). 

Noua serie de cursuri va începe în 25 septembrie 2023 și se termină la mijlocul lunii februarie 2024. Membrii USER beneficiază de o reducere de 12% la costul cursurilor.

Sunt 2 sesiuni online/săptămână a câte 2-3 ore, în care lectorul prezintă materialul de curs, răspunde la întrebările cursanților și explică studii de caz. Sesiunile online încep de la ora 18.00.

USER pune la dispoziția cursanților suportul de curs elaborat conform cu Standardele FIATA.

Tarife pentru un cursant

Membri: 1.050 euro
Ne-membri: 1.200 euro

Plata se poate face si in 2-3 rate. Nu se aplică TVA.

Se adaugă un tarif impus de FIATA pentru obținerea Diplomei FIATA în Expediții de Mărfuri:

  • 50 CHF pentru diploma în format electronic

sau

  • 150 CHF pentru diploma în format fizic trimisă prin curier de FIATA.

Câteva dintre avantajele ale acestor cursuri ar fi:

– sunt acreditate de Federația Internațională a Asociațiilor Expeditorilor de Mărfuri (FIATA) și recunoscute internațional;

– sunt create și predate de profesioniști din domeniu;

– sunt unice în România;

– sunt desfășurate online și sunt flexible.

Pentru persoanele care nu doresc să urmeze cursurile complete, USER organizează pachete de cursuri pentru moduri de transport: rutier, aerian, maritim, feroviar.

Acestea sunt structurate în 2 module ce acoperă cunoștințele pe care trebuie să le dețină un expeditor ce acționează în domeniul transportului respectiv de marfă.

La terminarea cursurilor și promovarea testelor de evaluare, cursantul poate obține Diploma USER de competență profesională.

Tarife pentru un cursant:
Membri 465 EURO
Ne-membri 550 EURO

Multe detalii, pe site-ul USER: https://user.ro/cursuri/ (unde puteți găsi și păreri ale cursanților care au absolvit deja) sau pe e-mail la: training@user.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.