UTA își extinde rețeaua în Spania printr-un parteneriat cu Repsol

UTA, unul dintre cei mai importanți furnizori de carduri de combustibili și servicii din Europa, demarează un parteneriat cu compania spaniolă Repsol, pentru a extinde rețeaua de puncte de acceptare în Spania.

Clienții UTA își pot folosi acum cardurile de combustibil la 80 de stații de alimentare Repsol din toată țara, urmând ca anul viitor să fie adaugate și alte puncte de acceptare. Repsol are în prezent aproximativ 3.500 de stații în Spania, acoperind peste 30 la sută din rețeaua spaniolă.

Alfonso Díaz Llairó, Country Manager UTA pentru Spania și Portugalia, spune: „Mulțumită suportului companiei Edenred, suntem încântați de parteneriatul cu Repsol, liderul pieței spaniole. Repsol are nu doar o rețea națională de ultimă generație, ci furnizează și o mare diversitate de produse de înaltă calitate și combustibili alternativi pentru șoferi.”

Stațiile  Repsol – sunt amplasate convenabil pe autostrăzi sau în apropierea acestora și completează rețeaua spaniolă de puncte de acceptare UTA, oferind locuri de parcare pentru camioane, restaurante pentru șoferi, precum și magazine. Sistemul de carduri UTA este unul dintre puținele sisteme acceptate la stațiile Repsol. Detalii despre noile benzinării pot fi găsite în aplicația UTA Station Finder, care poate fi descărcată gratuit.

Carsten Bettermann, CEO UTA, spune: „Parteneriatul nostru cu Repsol extinde semnificativ gama serviciilor UTA în Spania, a patra piață ca mărime din Europa și o regiune cheie pentru clienții noștri. Ne vom consolida cooperarea în următoarele luni pentru a oferi transportatorilor rutieri regionali cea mai bună rețea de acceptare din piață. “

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.