WebEye a semnat contractul cu Waberer’s

waberers-szemerey-webeyeWebEye a semnat contractul cu Waberer’s, cel mai mare operator în logistică din Ungaria.

Divizia din România a WebEye se va implica în implementarea acestui proiect de anvergură.

Iată precizările WebEye, din comunicatul remis redacției:

Divizia Waberer’s din Ungaria, Waberer’s – Szemerey Logistics Ltd. a ales soluțiile telematice dezvoltate de WebEye pentru a-și monitoriza flota și pentru a analiza activitatea acesteia.

Contractul în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro reprezintă cel mai mare acord non-guvernamental în domeniul informatizării transporturilor rutiere din Ungaria. După instalarea echipamentelor, aproximativ 70% din transportul domestic în domeniul FMCG se va face cu vehicule monitorizate prin soluții WebEye.

Potrivit contractului semnat pe o perioadă de 5 ani, instalarea primelor module telematice va începe încă din acest an, urmând ca procesul să se finalizeze în prima jumătate a anului 2017. Date fiind dimensiunile flotei Waberer’s, echipa WebEye România se va implica în procesul de instalare a echipamentelor.

„Am  ajuns într-o etapă nouă a activității noastre. Scopul a fost acela de a avea o platformă unică ce va livra informații despre toate vehiculele noastre din Ungaria. Cu WebEye colaborăm deja de mulți ani și în perioada care urmează vom instala sistemele WebEye pe flota integrală. Suntem siguri că am ales cel mai bun partener. Colaborarea noastră reprezintă cea mai mare dezvoltare telematică din istoria companiei”, a spus Zsolt Barna, director general al Waberer’s-Szemerey Logistics Ltd.

„Este extrem de important pentru noi faptul că cel mai mare jucător în logistica din Ungaria și unul dintre cei mai cunoscuți transportatori din Europa Centrală și de Est a ales soluțiile noastre pentru modernizarea flotei. Cu ajutorul soluțiilor telematice WebEye, întreaga activitate a Waberer’s în domeniul logisticii poate fi mai transparentă și mai eficientă din punct de vedere al costurilor”, a spus Pal Nemeth, directorul general al WebEye International. “Cu ajutorul serviciului care analizează stilul de condus, proprietarii flotelor auto pot reduce cu până la 15-20% costurile cu reparațiile și își pot diminua consumul de combustibil generat de un stil de condus ineficient cu 5-8%. Iar aceasta se traduce, în final, prin economii de milioane de forinți în cazul unor flote de mari dimensiuni”, a mai spus Pal Nemeth.

Proiectul WebEye – Waberer’s presupune instalarea de unități cu diverse configurații pe toate tipurile de camioane. În afara serviciilor de urmărire în timp real a vehiculelor, acestea vor fi dotate cu soluții care  monitorizează în timp real orele de condus, analizează stilul de condus al șoferilor, monitorizează temperatura din zona de cargo și ușile vehiculelor.

Despre Waberer’s– Szemerey Logistics Ltd

Waberer’s- Szemerey Logistics din Ungaria este liderul pieței locale de logistică, operând cea mai mare flotă pe acest segment. Serviciile sale cuprind toate domeniile de logistică, de la transport rutier și depozitare până la servicii complexe de logistică.

WebEye Telematics Group

WebEye Telematics Group este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă care se ocupă cu dezvoltarea soluțiilor de telematică – și WebEye International, divizia comercială care include filialele companiei din 14 țări europene. În 2015, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 7,4 miliarde de forinți.

Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – “Soluțiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediție și logistică pentru eficientizarea activității și reducerea costurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.