Wizz Air la Targu Mures

 

Operatorul aerian low cost Wizz Air a deschis, marti, la Targu Mures, ce-a de-a patra baza operationala din Romania, urmand sa adauge 7 rute noi celor deja operate spre Budapesta si Londra.

 

‘La cinci ani dupa ce Wizz Air a lansat primul zbor din Romania, inauguram cea de-a patra baza operationala din tara. Aceasta reprezinta o noua etapa semnificativa pentru operatiunile noastre din Romania. Aceasta extindere ne va consolida in continuare pozitia de lider pe segmentul low cost in Romania’, a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer Wizz Air. Tarifele pornesc de la 90 lei (22,49 euro) pentru un singur zbor, cu toate taxele incluse. Biletele sunt deja disponibile pe site-ul companiei.

Incepand din 18 iunie, vor fi operate cate trei zboruri pe saptamana catre Barcelona si Dortmund si doua catre Bergamo. Din 19 iunie vor incepe si cate doua zboruri saptamanale spre Paris si Madrid, iar din 20 iunie Wizz Air va zbura de doua ori pe saptamana catre Roma si Bologna. Totodata, va creste frecventa catre Londra de la 3 la 4 zboruri pe saptamana.

Wizz Air a transportat 9,8 millioane de pasageri in ultimele 12 luni. Compania opereaza de pe 12 baze aflate in Polonia, Ungaria, Bulgaria, Romania, Ucraina si Cehia. Cea de-a 13-a baza, din Belgrad, Serbia, si cea de-a 14-a din Vilnius, Lituania, vor deveni operationale din primavara anului 2011. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.