Zboruri Blue Air pe 7 rute noi, de sărbătorile de iarnă

În perioada Crăciunului și Anului Nou, Blue Air introduce 49 de zboruri noi, săptămânal, de pe Aeroportul „Henri Coandă” din București către șapte destinații internaționale favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat al companiei.

Cele șapte noi destinații de călătorie sunt Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena. Zborurile vor fi operate în mod temporar, în cadrul Orarului de Iarnă 2020-2021, și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Cursele noi operate în perioada 18 decembrie 2020-10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

București-Roma (Fiumicino): 9 zboruri/săptămână

București-Glasgow: 7 zboruri/săptămână

București-Madrid: 5 zboruri/săptămână

București-Bologna: 7 zboruri/săptămână

București-Viena: 7 zboruri/săptămână

București-Birmingham: 7 zboruri/săptămână

București-Barcelona: 7 zboruri/săptămână

Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să transmitem pasagerilor noștri un mesaj de optimism pentru viitor, oferindu-le zboruri la prețuri accesibile și o rețea de destinațîi care să le reprezinte cât mai bine așteptările și aspirațiile. După ce anul acesta am resimțit din plin lipsa de conectivitate și de libertate de mișcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri și să păstrăm tradițiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor. Le mulțumim pasagerilor noștri pentru încrederea de a zbura cu Blue Air și ii asigurăm că ne dezvoltăm rețeaua și ne îmbunătățim permanent serviciile, pentru le oferi transport aerian în deplină siguranță către destinațiile preferate”, spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost – Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.

Cu o echipa formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.