Zboruri TAROM București – Târgu Mureș

Compania TAROM va efectua, începând din 22 noiembrie, curse pe ruta Bucureşti-Târgu Mureş, cu două frecvenţe săptămânale, după ce acestea au fost suspendate la începutul anului 2015, din lipsă de pasageri și pentru efectuarea unor lucrări de modernizare.

Între timp, pista de aterizare / decolare a fost refăcută complet iar Aeroportul “Transilvania” Târgu Mureş a fost redeschis în această vară.

Zborurile vor fi operate în perioada 22 noiembrie – 23 decembrie 2018, respectiv 6 ianuarie – 28 martie 2019, după următorul orar: pentru zilele de Joi/Vineri şi Duminică/Luni – plecare Otopeni 21:20 – sosire Târgu Mureş 22:30 (ora locală) şi plecare Târgu Mureş 05:40 – sosire Otopeni 06:50 (ora locală), conform unui comunicat transmis în 30 octombrie.

“Din punctul nostru de vedere, parteneriatul cu TAROM ofertă o nouă oportunitate de a aduce oamenii alături de cei dragi, indiferent dacă sunt în ţară sau străinătate. Avem convingerea că pasagerii noştri vor fi multumiţi de un alt nivel al serviciilor şi vor avea o poartă larg deschisă către lume”, a declarat Peti Andras, directorul Aeroportului Internaţional Târgu Mureş.

La rândul său, directorul companiei, Werner Wolff, a subliniat că TAROM derulează o investiţie de încredere în Târgu Mureş, precizând, totodată, că în acest an a deschis 14 rute noi.

“TAROM se dezvoltă într-un ritm constant şi sustenabil. Dovadă stau cele 14 rute noi deschise în acest an. Compania naţională îşi continuă misiunea începută în Centenarul României, de a uni românii de pretutindeni. Derulăm o investiţie de încredere în Târgu Mureş”, a spus Werner Wolff.

TAROM – compania naţională de transporturi aeriene a României – a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din 25 iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam.

Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.