Circulație redeschisă pe DN 67C, dar cu restricții

Circulația rutieră a fost redeschisă în 13 februarie, începând cu ora 11.00, pe DN 67C între Novaci și Rânca, județul Gorj, dar cu restricție pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mică de 7,5 tone.

Totodată, traficul se desfășoară în condiții de iarnă, avertizează Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere (CNAIR).

Reamintim că DN 67C a fost închis circulației în dimineața de 12 februarie, după o noapte de Cod galben de ninsori importante cantitativ și viscol. Poliția Rutieră și CNAIR au interzis intrarea pe acest drum național a tururor categoriilor de autovehicule. Ninsorile au fost consistente și au redus vizibilitate aproape de 0.

“Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, este mesajul transmis de CNAIR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga:www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.