Un nou șef la CFR Călători

Valentin Dorobanțu este noul director general al CFR Călători, în locul lui Leon Bărbulescu, căruia ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, nu i-a mai prelungit interimatul, enervat pe el că i-a răspuns unui reporter că l-a trezit din somn și a bagatelizat cele două deraieri care avuseseră loc cu câteva ore înainte.

Valentin Dorobanțu a mai fost șef la CFR Călători în perioada martie 2013 – iunie 2014, fiind numit atunci în funcție după selecția de CV-uri pentru managementul privat al societății naționale de transport feroviar de călători.

După ce a părăsit CFR Călători, Valentin Dorobanțu a trecut în sectorul privat, dar tot în domeniul feroviar. Pentru câțiva ani, el a fost preşedintele Organizaţiei Patronale a Societăţilor Feroviare Private din România.

Pe 23 martie 2018, el a fost numit director general adjunct al CFR SA, responsabil cu investițiile. 

Valentin Dorobanțu, este absolvent al Universității Politehnice București – Facultatea de Transporturi, master în Logistică Transporturi. El a absolvit și Academia de Studii Economice – Facultatea de Comerț. De-a lungul carierei, desfășurată în întregime în sistemul feroviar, Dorobanțu a ocupat mai multe posturi de conducere în cadrul CFR SA, Autoritatea Feroviară Română (AFER) și CFR Călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.