Traian Ungureanu: Ministerele s-au pus pe absorbit, sunt aspiratoare de posturi noi

Traian Ungureanu (PDL) ii cere premierului Victor Ponta sa faca publica noua schema a ministerelor, dupa anuntul privind deblocarea angajarilor la stat. El acuza ca ministerelor “s-au pus pe absorbit”, fiind “aspiratoare de posturi noi si de scheme de salarizare largite”.

“In primul rand, domnul Ponta, care nu reuseste niciodata sa demonstreze ceva, ar trebui sa demonstreze acest lucru cu cifre si cu fapte. Ar putea sa nu se opreasca si sa ne dea si situatia noii scheme administrative a Guvernului si a ministerelor care s-au pus pe absorbit. Sunt aspiratoare de posturi noi si de scheme de salarizare largite”, a declarat Ungureanu miercuri, intr-o conferinta de presa.

El a facut referire la afirmatia ministrului de Externe, Andrei Marga, privind “un nou esalon de angajati la MAE”. “Dl Marga vorbea chiar astazi de un nou esalon de angajati la ministerul de Externe. Daca dl Ponta centralizeaza aceste lucruri, ar fi bine sa le faca publice. Iar povestea cu Ministerul invatamantului este pur si simplu o aberatie”, a afirmat europarlamentarul PDL.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.