Paravion lanseaza conceptul „smart travel” cu ajutorul telefonului mobil

Paravion este prima agenţie de servicii turistice online din România care se adaptează tendinţelor globale de mobilitate şi dezvoltare tehnologică şi lansează primul serviciu de notificare prin SMS, prin intermediul căruia utilizatorii pot accesa în timp real toate informaţiile necesare unei călătorii. Astfel, prin intermediul noului serviciu, Paravion lansează conceptul de „smart travel”, cu ajutorul căruia utilizatorii pot opta prin abonament să îşi optimizeze experienţa de călătorie, primind direct pe telefonul mobil informaţii precum prognozele meteo ale destinaţiei de călătorie, codul rezervării online sau actualizări în timp real privind eventualele modificări la orarul zborului rezervat.

Principalul beneficiu al acestui serviciu este acela că transformă experienţa unei călătorii, de multe ori consumatoare de timp şi de resurse, într-una a unei vacanţe inteligente: ai făcut rezervările online pe Paravion, după care primeşti într-un singur SMS un link personalizat cu toate informaţiile de care ai nevoie sau de care s-ar putea să ai nevoie pe parcursul călătoriei.

Serviciul este dezvoltat de Paravion pe platforma Sound of Data, utilizată la ora actuală în peste 23 de ţări, iar serviciul de SMS este accesat lunar de 350.000 de utilizatori din întreaga lume.

“Traversăm o epocă a evoluţiilor tehnologice foarte rapide, în care toţi suntem dependenţi de telefonul mobil şi în care toţi ne dorim pachete de servicii personalizate. De aceea, serviciul Paravion SMS aliniază serviciile de turism profesionale la noile standarde de mobilitate, eficienţă şi accesibilitate la care se asteaptă călătorul modern”, declară Javier Garcia del Valle, EVP/CEO Happy Tour Group.

“O vacanţă personală sau o călătorie de business trebuie să fie o experienţă plăcută şi lipsită de griji de la început până la sfârşit. Serviciul este foarte util, deoarece îţi actualizează în timp real informaţiile despre călătorie, iar dacă, de exemplu, ai o modificare la orarul de zbor programat, serviciul te va anunţa oriunde eşti, diminuând astfel impactul acestui tip de neplăceri”, declară, la rândul său, Remus Vişan, Deputy Managing Director Paravion Tour.

Despre Paravion

Paravion este compania OTA (online travel agency) a grupului Happy Tour.

Proprietate a GED Capital, Happy Tour Group este liderul pieţei de turism din România.

În anul 2012, www.paravion.ro a primit premiul pentru “Cel mai bun website de rezervări online din România”, în cadrul celei de-a V-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă, Hotel Tourism & Leisure Investment Conference.

Site-ul dispune de Call Center-ul Paravion şi de 46 de filtre de siguranţă dezvoltate personalizat de catre PayU.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.