EVW are un nou sediu la Braşov

Unic importator şi dealer autorizat DAF în România, compania EVW Holding a inaugurat un nou sediu pentru filiala Braşov, acesta aflându-se la ieşirea din oraş, pe Calea Feldioarei, la aproximativ 3 km de centura Braşovului.

 

Pentru anul în curs, EVW Holding a adoptat o strategie de consolidare a business-ului şi urmăreşte o îmbunătăţire reală a serviciilor oferite către transportatori. Parte importantă din această strategie a fost construirea unui sediu nou pentru filiala din Braşov.

Investiţie de 2,5 milioane euro

Oficial, noua locaţie din Braşov a fost inaugurată la jumătatea lunii mai, în prezenţa a aproximativ 120 de clienţi, dar şi a oaspeţilor de marcă precum Michiel Kuijs, director de vânzări DAF, şi Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei în România. Totodată, nu puteau lipsi de la eveniment George Scripcaru, primarul Braşovului, dar nici reprezentanţii companiei, şi amintim aici pe Gabriel Stanciu, COO EVW Holding şi cei trei acţionari ai companiei, Ad van Wijk, Gheorghe Chiţa şi Mircea Mureşan. Locaţia din Braşov este un nod important din punct de vedere al amplasării geografice, nu doar din perspectiva comercializării camioanelor DAF, ci şi pentru celelalte activităţi pe care EVW le derulează. Investiţia, de 2,5 milioane euro, a fost una integral românească, au anunţat oficialii EVW. În acest moment, în afară de această filială din Braşov, EVW Holding este prezent în Arad, Cluj, Bacău, Iaşi, Brăila, Constanţa, Bucureşti şi Craiova, iar următoarea pe listă este investiţia într-un centru nou în Constanţa.

Facilităţi oferite

Noul sediu EVW are o suprafaţă totală de 15.000 mp, din care construită 2.120 m şi 2.400 m suprafaţă desfăşurată. Aici mai enumerăm şi 350 mp pentru birouri, 1.400 mp pentru service şi 650 mp dedicaţi magaziei. În această nouă filială, clienţii sunt aşteptaţi de reprezentanţi vânzări pentru camioane noi, camioane rulate, piese de schimb şi anvelope. Reprezentanţa asigură atât service autorizat DAF şi Isuzu, cât şi service pentru orice tip/marcă de vehicul comercial peste 3,5 tone. Oficialii companiei anunţă că service-ul este la standarde Vest-europene, cu opt linii şi spaţiu suficient de generos pentru deservirea clienţilor, atât în zonele de recepţie cât şi în sălile de aşteptare. Tot în atelierul EVW de la Braşov se realizează echiparea autovehiculelor cu sisteme ADR3, PTO, aer condiţionat Webasto, încălzitoare auxiliare, montări instalaţii de basculare HIVA pe orice tip de autocamion sau autotractor, service complet de roţi şi alimentare cu Ad Blue.

EVW Braşov

Această filială are, începând cu 2014, un nou director comercial, George Mitu, EVW Holding având încredere că experienţa noului manager şi întărirea echipei din Braşov, alături, bineînţeles, de facilităţile de ultimă generaţie oferite de noul sediu, vor aduce o creştere substanţială în activitatea comercială a companiei pe zona Braşov. Activitatea de service este susţinută în acest moment de 20 ingineri şi mecanici calificaţi.

Alexandru STOIAN

alexandru.stoian@ziuacargo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.