ACCIDENT MUNTENEGRU: Poliţa Casco pentru autocar acoperă şi riscul accidentării pasagerilor şi deteriorării bagajelor

1

Poliţa de asigurare Casco pentru autocarul implicat în accidentul din Muntenegru are şi o componentă care acoperă riscul accidentării persoanelor şi deteriorării bagajelor, anunţă, miercuri, societatea de asigurare Omniasig Vienna Insurance Group. Amintim că un autocar cu 47 de turişti români s-a prăbuşit, duminică seară, într-o prăpastie dintr-o zonă muntoasă din Muntenegru, accidentul soldându-se cu moartea a 18 persoane şi rănirea celorlalţi 29.

“Privitor la evenimentul nefericit din Muntenegru, Omniasig Vienna Insurance Group informează că autocarul cu numărul de înmatriculare B 123 MMJ, aflat în utilizarea firmei Gregory Tour Serv SRL, este asigurat de către Omniasig VIG pentru răspunderea civilă auto (RCA) şi pentru asigurarea facultativă a mijloacelor de transport terestru (CASCO). Poliţa CASCO dispune de o componentă care acoperă inclusiv riscul de accidente persoane şi deteriorarea bagajelor. Ambele poliţe de asigurare sunt valabile la momentul producerii evenimentului“, precizează asigurătorul, într-un comunicat.

Omniasig VIG a dedicat o linie de telefon specială, la care persoanele implicate în accident sau rudele acestora pot apela pentru a primi informaţii despre modalitatea de intrare în posesia despăgubirilor.

“La numerele de telefon 021 601.1572 sau 021 601.1574 angajaţii Omniasig VIG oferă consiliere tuturor celor afectaţi de acest nefericit eveniment, pentru a facilita accesul asiguraţilor la drepturile ce revin din poliţa de asigurare”, arată Mihai Tecău, preşedinte al Directoratului Omniasig VIG.

Omniasig VIG este una dintre cele mai mari companii din piaţa de asigurări, cu un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse. Societatea a subscris, în 2012, prime de asigurare în valoare de peste un miliard de lei.

Magda SVERIN

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.