Aston Martin alege Bridgestone ca partener pentru modelul DM11

Bridgestone a fost numit partener oficial Aston Martin pe proiectul pentru noul model DB11 care va fi lansat în 2016.

”Acest program minunat pune Bridgestone în poziția de a sprijini Aston Martin cu o serie de dezvoltări tehnologice, teste de anduranță și lansări media globale, inclusiv folosirea pistei de testare de înaltă clasă European Proving Ground din Aprilia, Italia”, se arată în comunicatul transmis redacției.

Christophe De Valroger, Vice-Președinte Original Equipment, Bridgestone Europe: “Bridgestone este pe deplin îndreptățit să fie mândru de continuarea parteneriatului de lungă durată cu Aston Martin și de numirea sa ca furnizor unic pentru dezvoltarea acestui proiect premium pentru noul model DB11. Lucrul cu unul dintre icon-urile mașinilor sport de lux din lume nu este doar un privilegiu pentru inginerii noștri, este o mare oportunitatea de a crește nivelul în termen de design de anvelope, eficiență și performanță.”

Bridgestone a lucrat îndeaproape cu Aston Martin pentru dezvoltarea de anvelope ani la rând, incluzând proiecte precum DB9, V8 Vantage S și Rapide.

Excepționalul model DB11 va fi echipat cu viitoarea anvelopă UHP sport de referință pentru Bridgestone, Potenza S007.

bridgestone

Bridgestone Italia Sales S.r.l. este sediul de coordonare a Bridgestone Regiunea Sud, una dintre cele 6 regiuni comerciale ale grupului Bridgestone.

Regiunea Sud cuprinde alte 13 ţări în afară de Italia: Albania, Bosnia – Herţegovina, Bulgaria, Cipru, Croaţia, Grecia, Kossovo, Macedonia, Malta, Muntenegru, România, Serbia şi Slovenia, având 200 de angajaţi.

bridgestone 2

În Europa, Bridgestone are 13.000 de angajaţi şi deţine un centru de Cercetare şi Dezvoltare şi 8 fabrici. Bridgestone Corporation, cu sediul in Tokyo, este cel mai mare producător de anvelope şi produse din cauciuc din lume.

Detalii, pe www.bridgestone.ro, pe Facebook şi pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.