Băsescu: Am o singură boală: pe hoţi. DOCUMENT

După ce un post de televiziune apropiat premierului Victor Ponta a relatat aseară că preşedintele Traian Băsescu ar fi grav bolnav şi ar fi suferit câteva atacuri cerebrale, şeful statului a atacat el “propaganda de denigrare adusă atât de jos” şi a făcut public raportul medical anual pe care l-a efectuat în iulie, precizând, înainte de plecarea la Summitul Asia-Europa (ASIM) de la Milano, că “Am o singură boală: am boală pe hoţi!”.

”Îi autorizez public pe cei 10 medici din comisia care s-a format în anul acesta când s-a făcut vizita medicală, deci public îi autorizez să dea relaţii oricărui ziarist care este interesat de starea de sănătate a preşedintelui”, a declarat Traian Băsescu în această dimineaţă, pe Aeroportul “Henri Coandă”.

Daţi click pentru a vizualiza Raportul medical pe care Administraţia Prezidenţială l-a transmis presei.

Şeful statului a spus că ”un post de televiziune a coborât atât de jos în propaganda de denigrare” încât el a aflat de la televizor despre ”atacuri celebrale, despre internări la Spitalul Militar din Bucureşti, la Fundeni, la Viena”.

”Nu a existat niciun astfel de incident de sănătate, cel puţin în cei 10 ani (la Preşedinţia României – n.r.). Nu ştiu (ce va fi – n.r.) după ce îmi termin mandatul”, a completat Traian Băsescu.

România TV a relatat aseară că preşedintele Traian Băsescu ar avea semnele bolii Parkinson, că ar fi avut două atacuri cerebrale şi că, din acest motiv, ar fi fost internat de mai multe ori, inclusiv în străinătate.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.