Basescu, ziaristilor din Rep Moldova: Sa aveti grija sa nu va minta Ponta. Ca si Voronin, foloseste limbajul dublu in relatia cu Bruxelles si are mentalitate comunista

Presedintele suspendat Traian Basescu i-a avertizat, luni, pe jurnalistii din Republica Moldova, ca Victor Ponta “minte foarte mult” si ca “si-a plagiat pana si biografia”. Basescu l-a comparat pe Ponta cu fostul presedinte comunist de la Chisinau, Vladimir Voronin, aratand ca premierul roman foloseste ca si acesta “limbajul dublu” in relatia cu Bruxelles si are “mentalitate comunista”.

“Sa aveti grija sa nu va minta, este un om care minte foarte mult, si-a plagiat toata biografia, pana si biografia lui este plagiata, nu stiu daca nu si-a plagiat si anul nasterii. Are masterate trecute in CV pe care pe urma si Oxford si Catania au spus ca nu a facut masterate. Apoi doctoratul. Omul acesta poate fi el insusi un plagiat”, a afirmat Basescu, la o intalnire cu jurnalistii din Republica Moldova.

Amintim ca premierul Victor Ponta se va duce marti la Chisinau, unde va semna impreuna cu prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, mai multe documente cu caracter economic.

El l-a comparat pe Ponta cu fostul presedinte comunist de la Chisinau, Vladimir Voronin, aratand ca premierul roman foloseste ca si acesta “limbajul dublu” in relatia cu Bruxelles si are “mentalitate comunista”.

“Este din aceeasi familie cu Voronin. (…) Sa dai unui om mandatul de premier, iar el este primul care vrea sa te suspende, el emite legislatie care sa modifice cadrul constitutional, asta nu denota decat mentalitate comunista”, a spus Basescu.

Presedintele suspendat a spus ca nu tine sa raspunda fiecarei acuzatii pe care i-o aduce premierul Victor Ponta, deoarece acesta, precum si presedintele interimar, Crin Antonescu, au o obsesie in legatura cu persoana sa, “spun Basescu si atunci cand dorm”.

“Daca m-as potrivi sa ii raspund lui Ponta la fiecare afirmatie… El si cand doarme spune Basescu… Si Crin la fel”, a spus Basescu.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.