Bryan Bouffier ia startul la Raliul Sibiului

Bryan Bouffier, pilotul care tocmai a semnat un contract cu Hyundai Motorsport pentru testarea şi dezvoltarea modelului i20 WRC, va lua startul la Raliul Sibiului. Înaintea etapei de la Sibiu, francezul se afla pe locul 3 in clasamentul general din Campionatul European de Raliuri.

De trei ori campion în Polonia şi o dată în Franţa, Bryan Bouffier a confirmat participarea la Raliul Sibiului, etapa a şaptea din Campionatul European de Raliuri.

Francezul va lua startul cu un Peugeot 207 S2000, alături de Xavier Panseri. „De abia astept să particip la o etapă pe macadam din Campionatul European şi sunt încântat că pot să descopăr cu această ocazie România. Nu am foarte multe informaţii despre această etapă, dar sunt sigur că va fi o experienţă senzaţională”, a spus Bryan Bouffier.

Bouffier, câştigătorul Turului Corsicii în 2013, se află pe locul 3 în clasamentul general, la jumătatea sezonului, în Campionatul European de Raliuri, după Jan Kopecky, care va fi şi el prezent la Sibiu, şi Craig Breen.

„Sigur nu voi veni în vacanţă la Sibiu. Va fi o luptă interesantă şi voi face tot ce pot pentru a câştiga această etapă”, a spus pilotul francez.

McRae_Bel_03

Împreună cu echipa Delta Rally din Italia, Bryan Bouffier şi Xavier Panseri vor ajunge luni seara la Sibiu.

„Pentru mine urmează o perioadă foarte încărcată, dar sunt foarte fericit ca am realizat atâtea, într-un timp atât de scurt, şi de abia aştept să iau startul la Sibiu”, a adăugat Bryan Bouffier, care va face recunoaşterile de marţi şi miercuri cu un model Hyundai.

Bouffier_Bel_54

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.