Campania de susţinere a siguranţei rutiere, intiţiată de Banca Transilvania şi Napoca Rally Academy, continuă la Raliul Iaşului

În sezonul 2014, Napoca Rally Academy si Banca Transilvania au demarat o campanie de sustinere a sigurantei rutiere in randul clientilor BT din orasele unde sunt programate etape in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Campania continua si la Raliul Iasului, etapa programata in perioada 5 – 6 septembrie.

In perioada 25 august – 9 septembrie, Banca Transilvania, partener traditional al echipei Napoca Rally Academy, desfasoara o campanie de sustinere a sigurantei rutiere, clientii BT avand ocazia de a castiga unul dintre cele 20 de locuri la cursul de conducere defensiva, organizat de NRA pe 20 septembrie, la Iasi.

Inscrierile in campanie se pot face pana pe 9 septembrie, atat in sediile BT din Iasi,  cat si pe site-ul bancii, accesand pagina https://www.bancatransilvania.ro/raliu/.

Tragerea la sorti va avea loc pe 10 septembrie.

In urma acestui parteneriat, clientii BT vor avea parte de o experienta inedita in perioada 1 – 4 septembrie , cand vor putea beneficia de serviciul “rally taxi” oferit de Napoca Rally Academy. Pilotii echipei campioane in FIA ERC Production Cup ii vor transporta la destinatia dorita.

De asemenea, in perioada 28 august – 4 septembrie, Napoca Rally Academy va expune in Palas Mall Iasi modelul Ford Fiesta R5 pilotat de Marco Tempestini atat in Campionatul National cat si in Campionatul European de Raliuri.

banca transilvania, siguranta rutiera

“Conducerea defensiva este o forma de educatie pentru soferi si inseamna mai mult decat cunoasterea regulilor de circulatie. Scopul sau este acela de a reduce riscurile la care se expun participantii la trafic, prin anticiparea situatilor potential periculoase. Am derulat cu succes aceasta campanie la Brasov, Arad, Timisoara si Cluj, iar acum se va desfasura la Iasi. Pentru NRA, siguranta rutiera este esentiala si sunt incantat ca si Banca Transilvania, partenerul nostru traditional in raliuri, acorda o atentie deosebita acestui aspect”, a spus Bogdan Marisca, pilotul echipei NRA. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.