CCIB: Republica Moldova va participa la „Ziua oportunităţilor de afaceri”

Promovarea schimburilor comerciale şi cooperarea economică dintre România şi Republica Moldova va constitui o componentă importantă a activităţii viitoare a Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), a declarat Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei, la întrevederea cu Excelenţa Sa Iurie Reniţă, ambasadorul extraordinar şi plenipotenţiar al R. Moldova în România.

Şeful misiunii diplomatice a confirmat participarea la ediţia din luna octombrie a „Zilei oportunităţilor de afaceri”, proiect al CCIB dedicat, de această dată, prezentării mediului de afaceri şi investiţional din R. Moldova şi Ucraina.

„Au fost abordate şi alte forme de colaborare: schimb de misiuni economice, atragerea capitalului românesc la procesele investiţionale din statul vecin, analizarea oportunităţii infiinţării unui Consiliu de Afaceri cu participarea firmelor interesate din România şi Republica Moldova”, se precizează în comunicatul remis de CCIB redacţiei.

„Deşi, în mod firesc, colaborarea la nivel cameral între România şi Republica Moldova este mai intensă între structurile învecinate, aflate de-a lungul graniţei comune, o mai mare implicare a CCIB în această cooperare poate aduce un plus prin atragerea mediului de afaceri bucureştean cu un potenţial ridicat şi foarte diversificat”, a precizat Sorin Dimitriu. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.