Conceptul Kia Niro va fi dezvăluit la Frankfurt

Kia a confirmat oficial că noul concept dramatic pregătit pentru piața europeană, ce urmează a fi prezentat publicului larg cu ocazia ediției 65 a Salonului Auto de la Frankfurt (IAA), se va numi ‘Kia Niro’. Kia Niro țintește să devină un posibil viitor model de segment B, ce ar putea să ia cu asalt mediul urban cu stil și tenacitate, iar cu ocazia lansării la Salonul Auto de la Frankfurt 2013, ce va debuta pe 10 septembrie, va dezvălui publicului și un nou tren de rulare inovator. Automobilul a fost desenat la studioul de design Kia din Frankfurt, la mai puțin de un kilometru distanță de locul în care va fi expus pentru prima dată, sub îndrumarea directă a lui Gregory Guillaume, șeful de design Kia pentru Europa, informează un comunicat al companiei remis redacţiei.

Fiind capabil să accepte orice fel de provocare, indiferent de producătorul de automobile care i-o adresează, Kia Niro combină un caracter ștrengăresc cu o caroserie robustă și impunătoare, dar foarte stilată în același timp, care prezintă elemente constructive contrastante, cum ar fi cele fabricate din oțel inoxidabil, totul fiind împachetat într-o construcţie foarte compactă.

Născut din intenția Kia de a descoperi noi opțiuni în ceea ce privește automobilele de dimensiuni compacte, cu care să mulțumească dorințele tuturor, inclusiv ale celor care tind spre mașini de dimensiuni mai mici, Niro prezintă unele accente intrigante, dotări și caracteristici care nu sunt întâlnite foarte des pe acest tip de autoturisme.

Kia Niro concept (1)

Pentru că a fost gândit în Europa, conceptul Niro respectă tendințele și gusturile europenilor în materie de autoturisme și a ținut cont de așteptările pe care clienții europeni pretențioși le au de la un produs complet nou.

Kia Niro concept (2)

Momentul dezvăluirii și al lansării oficiale de la Salonul Auto de la Frankfurt va fi folosit de către Kia pentru a studia potențialul unui eventual vehicul de serie bazat pe acest concept, în funcție de reacțiile pe care Niro le va stârni.

Kia Niro concept (3)

Despre Kia (www.kia.ro )

Kia, o marcă a vehiculelor de calitate construite pentru cei cu spirit liber, a fost fondată în anul 1944, fiind cel mai vechi producător de vehicule motorizate din Coreea de Sud.

Kia Niro concept (9)

Anual sunt produse peste 2,7 milioane de autovehicule în nouă unităţi de producţie construite în cinci ţări, ca mai apoi să fie comercializate în aproximativ 150 de ţări pe glob.

Kia Niro concept (7)

Compania are peste 47.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 42 de miliarde USD. Ca implicare în activităţi conexe, Kia este sponsorul principal al competiției Australian Open şi partener oficial al FIFA.

Kia Niro concept (8)

Sloganul companiei “The Power to Surprise” reprezintă angajamentul luat de producător de a surprinde lumea prin experiențele oferite de produsele sale, care depăşesc întotdeauna aşteptările. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.