Contract semnat între ALD Automotive şi British American Tobacco

ALD Automotive, unul dintre liderii pieței de leasing operațional și management de flotă din România, și British American Tobacco (România) au semnat un contract prin care ALD Automotive va gestiona prin leasing operațional full service flota auto a BAT.

Astfel, British American Tobacco a externalizat finanțarea și administrarea flotei sale naționale. Prin semnarea acestui acord, BAT devine unul dintre primii 10 clienți ai ALD Automotive în ceea ce privește mărimea flotei, alături de companii din industrii precum farma, servicii financiare sau telecom.

„Sunt încântat să urez bun venit noului nostru client, BAT România. Faptul că o nouă companie globală ne acordă încrederea de a-i finanța și gestiona flota auto demonstrează încă o dată că experiența noastră de peste 9 ani pe piața din România și gama completă de servicii de calitate pe care o oferim sunt extrem de apreciate de către partenerii noștri. Vom continua să dezvoltăm programe care aduc clienților noștri un plus de valoare în ceea ce privește întreaga experiență ALD Automotive și să fim mereu cu un pas înaintea trend-urilor din piața în care activăm.”, spune Shane Dowling (foto), Director General ALD Automotive.

Contul BAT a fost câștigat de ALD Automotive în urma unei licitații și implică finanțarea și administrarea flotei companiei, în care este inclusă o gamă largă de servicii precum: mentenanță, gestionarea asigurărilor și a daunelor, asistență 24/7 și schimbarea anvelopelor. De asemenea, angajații BAT vor beneficia de instrumentele unice pe care ALD Automotive le pune la dispoziția clienților săi: aplicația pentru smartphone ALD mobile, serviciul inteligent prin care pot fi localizați furnizorii de servicii și ALD carselector, aplicația online dedicată configurării și selecției vehiculelor.

Grupul ALD Automotive

ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 2 în întreaga lume. Grupul a atins în 2013 cifra simbolică de 1 milion de vehicule aflate în circulație, având pe 30 iunie 2014 o flotă constând în 1 076 000 de autovehicule.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive (www.aldautomotive.com) este filiala specializată în leasing operaţional şi administrarea flotelor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este unul dintre cei mai mari furnizori din Europa şi o companie de referinţă pe piaţa sa:

  • operează în 39 de ţări
  • are 4 500 de angajaţi
  • administrează peste 1,076,000 de autovehicule (30 iunie 2014).

Compania oferă leasing operaţional full service, asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule. ALD Automotive este certificată SRAC pentru standardele ISO 9001:2008 şi ISO 14001:2005.

Société Générale (www.societegenerale.com) este unul dintre cele mai importante grupuri europene de servicii financiare. Sprijinindu-se pe un model diversificat de bancă universală, Grupul îmbină soliditatea sa financiară şi strategia de creştere durabilă cu ambiţia de a fi banca de referinţă pentru calitatea relaţiilor cu clienţii, recunoscută pe toate pieţele pe care activează, aproape de clienţii săi, aleasă pentru calitatea şi angajamentul echipelor sale.

Société Générale joacă un rol important în economie de 150 de ani. Cei mai mult de 148 000 de colaboratori, care lucrează în 76 de ţări, îi servesc în fiecare zi pe cei 32 de milioane de clienţi ai grupului din întreaga lume. Echipele Société Générale acordă consiliere şi servicii clienţilor persoane fizice, companiilor şi comunităţilor pe trei linii principale de activitate:

  • Banca de retail în Franţa, sub mărcile Société Générale, Crédit du Nord şi Boursorama, ce oferă o gamă completă de servicii financiare multicanal dezvoltate cu cele mai performante inovaţii digitale;
  • Banca internaţională de retail, servicii financiare şi asigurări prezentă în economiile emergente şi în activităţile specializate cele mai importante;
  • Banca clienţilor corporativi şi de investiţii, administrări de active, private banking şi servicii pentru investitori, cu expertiză recunoscută, clasificări în topuri internaţionale şi soluţii integrate.

Société Générale este inclusă în componenţa principalilor indici de dezvoltare durabilă: Dow Jones Sustainability Index (Europa), FSTE4Good (Global și Europa), Euronext Vigeo (Global, Europa, Zona Euro și Franța), ESI Excellence (Europa) Ethibel și 5 dintre indicii STOXX ESG Leaders. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.