DHL Express România a deschis un nou centru de expedieri: în AFI Palace Cotroceni

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică, a inaugurat recent cel de-al doilea centru de expedieri situat într-un centru comercial, în incinta AFI Palace Cotroceni, deschis zilnic între orele 10.00 – 22-00, respectiv 10.00 – 23.30 (vineri şi sâmbăta).

Noul centru de expedieri DHL SERVICEPOINT AFI Palace Cotroceni situat în incinta celui mai mare mall din Bucureşti vine să răspundă cerinţelor clienţilor săi legate de accesibilitate şi flexibilitate a programului.

„Dupa succesul pe care l-a avut primul centru de expedieri DHL deschis în Băneasa Shopping City anul trecut şi feedback-ul primit de la clienţii noştri, am decis că DHL trebuie să opereze astfel de servicii şi în alte centre comerciale din Bucureşti şi din ţară, din aceeaşi dorinţă de a răspunde cerinţelor clienţilor noştri şi de a le oferi soluţii la îndemână. DHL este şi mai aproape de clienţii săi acum, în cel mai mare mall din Bucureşti – AFI Palace Cotroceni”, a declarat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.

În acelaşi timp, centrul de expedieri DHL aduce servicii noi, de curierat expres, clienţilor AFI Palace Cotroceni, oferindu-le acestora posibilitatea de a expedia trimiterile lor urgente direct din centrul comercial zi de zi, inclusiv în afara orelor de program şi în weekend.

dhl 1

Planul de extindere a centrelor de expedieri a început înca de anul trecut, când DHL a deschis în premiera la nivel naţional centre în sistem de parteneriat in Bucureşti, Iaşi, Buzău sau Sighişoara. În acelaşi timp, DHL a continuat şi investiţia în modernizarea centrelor de expediere existente, astfel încat acestea să ofere clienţilor la nivel naţional cele mai bune soluţii şi un cadru modern în care aceştia să îsi efectueze expedierile.

Pîna la sfârşitul acestui an DHL va mai inaugura două centre de expedieri situate în centre comerciale, în Ploieşti şi Timişoara.

Alături de sediul din AFI Palace Cotroceni, toate centrele DHL SERVICEPOINT din ţară sunt pregatite să ofere clienţilor DHL persoane fizice şi juridice o gamă variată de servicii şi ambalaje, adaptate cerinţelor specifice ale acestora. În plus, personalul DHL din aceste sedii oferă sprijin pentru plasarea comenzilor, pregătirea documentelor necesare expedierii, ambalarea bunurilor şi documentelor, consiliere privind realizarea importului sau exportului etc.

DHL are o experienţă de peste 23 de ani pe piaţa din Romania, 450 de angajaţi, operează cu 3 aeronave, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 42 de locaţii aflate în cele mai importante oraşe de pe întreg teritoriul ţării. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.