Fenechiu, seful campaniei USL pentru referendum

Relu Fenechiu, unul dintre vicepresedintii liberalilor, va coordona campania electorala pentru referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, a anuntat, luni, Crin Antonescu, cel care va deveni presedintele interimar al tarii, dupa ce Curtea Constitutionala va valida suspendarea sefului statului. Amintim ca, de curand, Fenechiu a fost trimis in judecata de DNA pentru coruptie. Victor Ponta a precizat ca isi va dedica 98% din timpul disponibil pana la referendum activitatii guvernamentale si va participa eventual la mitinguri doar in week-end.

Fenechiu va coordona echipa centrala de campanie din care mai fac parte secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, un alt vicepresedinte al partidului, Rares Manescu, presedintele TNL, Florin Alexe, si deputatul Dan Motreanu.

De asemenea, Daniel Chitoiu, care a preluat prerogativele presedintelui PNL, a precizat ca in cele doua foruri a fost stabilita strategia campaniei electorale, un calendar al actiunilor si al mitingurilor care vor fi organizate in sase-sapte regiuni ale tarii si in Bucuresti. “Avem intalniri in cadrul USL-ului astazi dupa-amiaza. Ne vom intalni in cadrul USL pentru a adopta strategia de campanie pentru referendum”, a subliniat Chitoiu. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.