FM Logistic îşi extinde sediul central din Phalsbourg

În 11 ianuarie, angajaţii FM Logistic de la sediul central din Phalsbourg au organizat o ceremonie simbolică, cu ocazia începerii lucrărilor de construcţie pentru extinderea clădirii de birouri, în prezenţa lui Jacky Gervis, Preşedintele Comitetului executiv FM Holding, Gilles FAURE, Preşedintele Bati Logistic, Pierre Orsatti, Director General NG Concept, Dany Cochet, Primarul Phalsbourgului. Toţi angajaţii FM Logistic din Phalsbourg au participat la eveniment şi au sărbatorit “clădirea” unui nou viitor pentru companie.

Cladirea actuala va fi extinsa cu o constructie eficienta din punct de vedere energetic de 2000 m² si va ajunge la o suprafata totala de 6000 m². Noua constructie a inceput la mijlocul lunii ianuarie si va fi finalizata in martie 2014.

Aceasta va fi utilizata de catre personalul administrativ al FM Logistic, și, de asemenea, de catre angajatii care se ocupa de constructia cladirilor FM Logistic si de catre specialistii IT din Phalsbourg. Aceasta decizie de a incepe lucrarea a fost luata din mai multe motive:

  • Strategia Grupului pentru urmatorii zece ani, de a ajunge la cifra de afaceri de 2 miliarde de euro prin consolidarea  activitatii de baza a companiei si dezvoltarea altor activitati noi.
  • Imbunatatirea calitatii vietii angajatilor, punandu-le la dspozitie birouri mai aerisite si mai ecologice si tehnologii noi care le vor facilita munca de zi cu zi.
  • Reintarirea angajamnetului companiei fata de regiune, deoarece orasul Phalsbourg este strans legat de istoria companiei.

Sediul FM Logistic din Phalsbourg, prin intermediul imaginii sale, face parte din valorile si cultura companiei. De asemenea, este foarte important pentru managementul companiei, deoarece le ofera angajatilor din regiune oportunitate de a-si dezvolta carierele, ceea ce reprezinta o sursa de satisfactie si o conditie a loialitatii fata de companie.

Despre FM Logistic:

FM Logistic este unul dintre cei mai importanti actori logistici din sectorul FMCG – bunuri alimentare si non-alimentare, retail, IT, marfuri generale si auto si ofera soluţii logistice eficiente şi de calitate pentru optimizarea operatiunilor din cadrul lantului logistic, de la depozitare si distributie pana la co-packing/ co-manufacturing si vamuire/ Supply Chain Management.

Grupul FM Logistic are 14 177 de angajati, o cifra de afaceri de 807 milioane de euro si 2 400 000 m² suprafata de stocare in toata lumea. Ponderea activitatii de depozitare in cifra de afaceri este de  57%, transportul ocupa 29%, 11%  este generat de co-packing si co-manufacturing, restul de 3% revenind activitatii vamale si gestiunii lantului de distributie.

FM opereaza 2.4 milioane m² de stocare in toate lumea, asambleaza 900 de produse, realizeaza 500 de milioane de colete si 1.3 milioane de livrari in fiecare an.

Pentru FM Logistic, prognoza si planificarea activitatilor de logistica sunt indispensabile in condtiile existentei unei multitudini de actori implicati in piata. Calitatea si performanta solutiilor dezvoltate de divizia IT a grupului-FM2i, combinate cu adaptabilitatea celorlalte departamente, garanteaza clientilor FM Logistic transparenta operatiunilor lor de logistica (datorita gestiunii informatice a lantului de distributie e-SCM) si le asigura mijloacele unui control optim.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.