Ford România continuă să oprească 3-5 zile pe lună producţia B-Max

Comenzile puţine determină Ford să oprească în continuare producţia B-Max timp de câteva zile şi în lunile următoare, decizie la care apelează deja de o jumătate de an. Astfel, după ce în această lună asamblarea de automobile la fabrica din Craiova este sistată pentru 4 zile lucrătoare, conducerea producătorului a hotărât ca angajaţii să rămână acasă 5 zile lucrătoare în luna martie şi 3 zile lucrătoare în aprilie. Cel mai mult au stat în şomaj tehnic în perioada Sărbătorilor de iarnă.

“Ford România continuă să îşi ajusteze volumul de producţie în funcţie de cererea de pe piaţă şi va opri activitatea în Secţia de Operaţiuni Vehicule timp de 5 zile în luna martie, respectiv 3 zile în luna aprilie. În ceea ce priveşte Secţia de Producţie Motoare, nu anticipăm zile fără producţie în perioada următoare. Datorită flexibilităţii sistemelor noastre, putem reacţiona în timp util la cererile din piaţă inclusiv prin majorări de producţie”, a declarat Ana-Maria Timiş, purtătorul de cuvânt al Ford România

Anul trecut, producţia de automobile a fabricii din Craiova a fost oprită pentru aproximativ 35 de zile, în timp ce la motoare producţia a fost sistată timp de 7 zile. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.