Gebrüder Weiss România, peste 40 mil. euro cifră de afaceri în 2013

În ciuda conjuncturii economice și politice nefavorabile a țării, Gebrüder Weiss România a menținut și în 2013 trendul ascendent al ultimilor ani la cifra de afaceri. Astfel, cu o creștere de 15% față de anul precedent, GW România a înregistrat la finalul anului financiar 2013 o cifră de afaceri de 40.185.054 euro, creștere ce reflectă nivelul de dezvoltare al companiei.

Trendul ascendent s-a menținut și la numărul de angajați, portofoliul de clienți, dar și în privinţa numărului transporturilor efectuate – 1.000 de expediții zilnice, cu 13% mai mult decât în 2012 -, astfel că anul 2013 a adus o creștere cu 62% față de 2012 la numărul de angajați, ca răspuns la nevoia de adaptare la condițiile pieței și cerințele partenerilor.

De asemenea, portofoliul de clienți a cunoscut atât o creștere numerică, dar și o diversificare în ceea ce privește domeniul de activitate și tipul de marfă transportat. În prezent, structura de clienți Gebrüder Weiss este una echilibrată, cu parteneri din toate industriile: automotive, IT&C, materiale de construcții, telecomunicații, oil & gas, FMCG, bunuri de larg consum (white goods).

„Am intrat pe piață ca un jucător de nișă, furnizând servicii de transport în regim de grupaj și distribuție și astăzi suntem o organizație cu acoperire națională  care oferă soluții logistice complexe. Avem încă multe de facut, dar nu uit niciodată de unde am plecat și acest lucru ne dă curajul și puterea să mergem mai departe. Cea mai mare provocare rămâne în continuare aceea de a deveni mai buni – zi de zi, din toate punctele de vedere”, a declarat Viorel Leca, director general GW România.

Prezentă în România încă din anul 1994 prin colaborarea cu compania locală Cargolog, Gebrüder Weiss sărbătorește anul acesta 20 de ani de Excelență în Servicii, oferind soluții integrate de logistică, precum şi o gamă completă de servicii de transport rutier (internaţional sau domestic în regim de grupaj, camioane complete sau parţiale), feroviar, aerian și maritim.

Cu aproximativ 450 de angajați, 31.200 m² capacitate de depozitare şi un portofoliu impresionant de referinţe primite în urma implementării eficiente a unor soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi, Gebruder Weiss S.R.L. reprezintă cu succes în România compania sa mamă, Gebrüder Weiss GmbH, cel mai mare furnizor privat de servicii logistice şi de transport din Austria. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.