GEFCO Franţa lansează e-catalogul, un instrument e-business dedicat distribuitorilo

GEFCO oferă acum e-catalogul, un nou instrument e-business destinat comenzilor on-line de servicii personalizate pentru vehicule private şi comerciale. Instrumentul a fost implementat în întreaga reţea franceză, pentru toate activităţile FVL (Finished Vehicle Logistics) desfăşurate.

Totodată, GEFCO oferă soluţii specifice pentru asistenţa distribuitorilor în managementul zilnic al vehiculelor.

E-catalogul este parte componentă a acestui proces şi permite distribuitorilor să solicite servicii suplimentare personalizate pentru vehicule private şi comerciale, cu doar câteva click-uri.

Platforma digitală este disponibilă în două versiuni: o platformă publică, ce afişează toate serviciile personalizate, fără a menţiona însă preţurile şi una personalizată, prin care dealerii pot accesa direct catalogul clienţilor.

Pe lângă economia de timp, acest serviciu scade consumul de hârtie şi creează un sistem mai eficient de facturare. De asemenea, este un instrument ergonomic ce permite utilizatorilor să navigheze cu uşurinţă prin portalul e-business.

“GEFCO inovează pentru a facilita comunicarea cu distribuitorii şi a îmbunătăţi viteza de reacţie. Cu ajutorul acestui instrument, ne putem adapta cu uşurinţă la dezvoltarea pieţei locale, pentru a obţine rezultate şi mai spectaculoase”, a spus Stéphane Serrano, Director FVL Trade, Franţa. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.