GEFCO România are un nou director general

GEFCO România, filiala locală a Grupului GEFCO, lider european în sectorul logistic, anunță numirea lui Jérôme Chevrolet în poziția de Director general. El preia astfel postul de la Christophe de Korver, care va urma o altă provocare profesională.

Noua poziție completează rolurile curente pe care le indeplinește Jérôme Chevrolet, în calitate de Area Manager pentru ţările din Balcani și Director general GEFCO Bulgaria și contribuie, astfel, la ambiția Grupului de a-și consolida poziția în regiune.

“Sunt onorat să preiau această nouă poziție și să pot contribui într-o măsură și mai mare la dezvoltarea Grupului GEFCO în regiune. România este deja o țară cheie în strategia regională GEFCO, devenind un hub din ce în ce mai important în zona Balcanilor. Prin cele 5 divizii – Overland, Overseas, Finished Vehicles Logistics, WRP și Customs, încercăm să oferim clienților noștri cele mai inovative soluții multimodale și cred că România are, în continuare, un potențial mare de creștere”, a declarat Jérôme Chevrolet, Area Manager pentru ţările din Balcani și Director general GEFCO România și Bulgaria.

Jérôme Chevrolet a început colaborarea cu Grupul GEFCO în 2007. El a ocupat poziția de Director general al GEFCO Ucraina și, șașe ani mai târziu, a preluat conducerea filialei din Bulgaria și a fost numit Area Manager pentru regiunea Balcanilor.

De 10 ani pe piața din România și cu o paletă largă de servicii logistice de top, care acoperă nevoile întregului lanț de aprovizionare, GEFCO România a reușit să se poziționeze printre liderii pieței locale de logistică și transport. Parte din succesul GEFCO se datorează soluțiilor logistice inovative implementate pentru clienți din diverse industrii, precum: industria auto, electronice și electrocasnice, FMCG sau pentru alți producători industriali.

GEFCO Group www.gefco.net  este în prezent punctul de referinţă în materie de logistică industrială. Prin intermediul celor cinci arii de expertiză – Overland Overseas, Warehousing & Reusable packaging, Finished Vehicles Logistics şi Customs & tax representation – GEFCO oferă soluţii globale  inovatoare pentru orice problemă de logistică industrială, fie internă sau internaţională, inbound şi outbound.

Prezent în 150 de ţări, GEFCO se numără printre primele 10 grupuri europene, cu o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro în 2013 şi 11.500 angajaţi. Cu peste 350 de locaţii în întreaga lume, GEFCO se dezvoltă în Asia Centrală, Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu, Asia de Est şi America Latină. (M.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.