Mai ploua pana joi

Meteorologii anunta ploi izolate si averse insotite de descarcari electrice, pana joi. Temperaturile vor fi ziua de la 15-17 grade Celsius pana la 31 de grade, iar noaptea, intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, pana spre 5-7 grade Celsius.

Marti, vremea va fi racoroasa in nordul tarii, iar dimineata si in rest. In Maramures, nordul Transilvaniei si al Moldovei, precum si zona Carpatilor Orientali vor fi innorari temporare si, local, averse.

In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar cu totul izolat vor fi conditii pentru ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei trecator si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime  vor fi de la 15…17 grade in regiunile nordice, pana la 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 10 si 18 grade, mai scazute in depresiuni pana spre 5…7 grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, dar racoroasa dimineata. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 12…14 grade.

Miercuri, vremea se va mentine racoroasa dimineata. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul, centrul  si nord-estul tarii, unde mai ales in cursul zilei, pe arii restranse, vor fi ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime se vor situa intre 19…20 de grade in Maramures, estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, usor mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.