Marcaje rutiere noi în județul Covasna

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a încheiat operațiunea de trasare a marcajelor rutiere în trei localități din județul Covasna (municipiul Sfântu Gheorghe, comuna Valea Crișului și comuna Hăghig). Marcajele au fost realizate cu vopsea pe bază de solvent și vopsea bicomponentă, informează un comunicat remis redacţiei din partea societăţii. 

Prima parte a acestei operațiuni a avut loc în decembrie 2013 și a inclus trasarea  a 3 kilometri de marcaje rutiere cu vopsea monocomponentă în comuna Valea Crișului, pe DC 30.

„Am profitat de temperaturile neobișnuit de ridicate din perioada de iarnă, pentru a demara prima etapă a procesului de marcare a drumurilor în câteva localități din județul Covasna”, a declarat Ioan Matreș, directorul general al S.C. Industrie Mică Prahova S.A.

„Este știut că trasarea marcajelor nu se poate realiza la o temperatură mai mică de 5 grade Celsius din cauza lipsei de aderență a vopselei”, a adăugat acesta.

În a doua parte, care a avut loc săptămâna trecută, S.C. Industrie Mică Prahova S.A. a  realizat marcaje longitudinale, transversale și diverse (săgeți de orientare, pistă pentru bicicliști) cu vopsea bicomponentă pe câteva străzi din municipiul Sfântu Gheorghe.

În aceeași perioadă, societatea a trasat marcaje rutiere longitudinale și transversale în comuna Hăghig.

marcaj rutier, pista biciclisti

S.C. Industrie Mică Prahova S.A. activează în domeniul semnalizării orizontale și verticale din 1990, având ca principali clienți Consiliul Local Ploiești, Consiliul Județean Prahova, Primăria Municipiului Câmpina.  (M.S.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.