Mercedes-Benz Romania defileaza cu autovehiculele comerciale la UTICAM

Mercedes-Benz Romania isi prezinta la Targul de Utilaje si Camioane pentru Constructii – UTICAM, cea mai importanta expozitie de profil organizata pana acum in tara -,  linia sa de autovehicule comerciale, care se remarca atat prin traditie si expertiza, cat si prin fiabilitate si costuri totale de operare scazute. UTICAM are loc intre 25 – 29 aprilie, in incinta Baneasa Shopping City, in spatiul dedicat evenimentelor din parcarea centrului comercial.

Divizia de camioane Mercedes-Benz va prezenta modelele Actros şi Fuso Canter. “La UTICAM, vizitatorii nostri vor avea ocazia de a vedea autobasculantele Mercedes-Benz, recunoscute la nivel mondial ca fiind printre cele mai eficiente din categoria lor, din punct de vedere al costurilor de operare, mai scazute pe toata durata lor de viata. Acest fapt este datorat fiabilitatii deja confirmate si in conditiile de exploatare dinRomania”, arata Ovidiu Pintilie, Sales and Marketing Manager Trucks,Mercedes-BenzRomania.

5 modele la categoria grea

Nu mai putin de 5 modele de camioane Mercedes-Benz vor fi expuse in cadrul targului:

  • Mercedes-Benz Actros 4141K, 8×4/4, sasiu carosat cu bena basculabila spate Schmitz
  • Mercedes-Benz Actros 2632 K, 6×4/4, sasiu carosat cu bena basculabila trilaterala Wielton
  • Mercedes-Benz Actros 4141K, 8×4/4, sasiu carosat cu bena basculabila trilaterala KH Kipper
  • Mercedes-Benz Actros 1844 LS, 4×2
  • Fuso Canter 3C13 AMT, 4×2, cu sasiu carosat cu platforma Kontex.

2 modele “usoare”

Din categoria autovehiculelor comerciale usoare, Mercedes-Benz prezinta doua autovehicule Sprinter sasiu cu suprastructura. Modelele de la standul din cadrul UTICAM sunt:

  • Mercedes-Benz Sprinter sasiu 316 CDI, carosat cu brat cu nacela, telescopic, cu o inaltime de lucru de pana la 14 metri si capacitate de pana la 200 kg
  • Mercedes-Benz Sprinter sasiu 310 CDI, carosat cu suprastructura tip platforma cu obloane. Are lungimea de 4,3 metri si latimea de 2,2 metri, prezentand prelungire de sasiu, 6 carlige pentru ancorarea marfii si un perete de protectie a cabinei.

“UTICAM 2012 este prima editie a acestui targ in Romania, iar prezenţa autovehiculelor comerciale Mercedes-Benz a fost inerenta. Suntem siguri ca, pe viitor, implicarea Mercedes-Benz in cadrul acestei expozitii de top in domeniu va deveni o traditie”, declara Ioana Lemnaru, Sales and Marketing Manager Vans, Mercedes-Benz Romania. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.