Proba practica a examenului auto, suspendata pana marti in Capitala

Proba practica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere ramane suspendata atat pentru vineri cat si pentru luni, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat Prefectura Capitalei. Amintim ca decizia a fost luata initial miercuri, pentru zilele de 25 si 26 ianuarie, insa conditiile meteo nu sunt deloc favorabile, asa ca abia marti examenul poate fi reluat.

“Urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile, in baza prevederilor art. 4 alin. 4 din Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr. 268/2010 privind procedura de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, institutia prefectului municipiului Bucuresti anunta intreruperea desfasurarii probei practice a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, in zilele de 27 si 30 ianuarie”, arata prefectul Cristian Atanasoaei.

Intreruperea se poate prelungi, in functie de evolutia conditiilor meteo.

Persoanele care nu au sustinut proba practica, se pot prezenta la sediul Serviciului regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti, din Soseaua Pipera 49, sector 2, pentru reprogramare in oricare zi lucratoare, intre orele 8.00-20.00.

Acesti candidati vor avea prioritate la programare.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.